Μεγάλο το 1.90 της Γαλλίας...

Book-nomikarios Book-nomikarios
Μεγάλο το 1.90 της Γαλλίας...

bet365

O Βook-nomikarios τα έχει καταφέρει περίφημα στο μουντιάλ και θέλει να το κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αναλύοντας και προτείνοντας τη νίκη των Γάλλων στα 90' επί των Κροατών
Ο κύβος ερρίφθη, Γαλλία και Κροατία στον τελικό του μουντιάλ.
Εκτός από τον πορτιέρε της εθνικής Κροατίας, Σούμπασιτς, που αγωνίζεται επί σειρά ετών στη Μονακό και τον στόπερ Λόβρεν που έφτιαξε όνομα στη Λυών, δεν θυμάμαι άλλο, πρωτοκλασσάτο έστω παίχτη της ομάδας των βαλκανίων που να αγωνίστηκε στη γαλλική λίγκα.
Η Κροατία έγραψε ιστορία. Ελάχιστοι περίμεναν να πραγματοποιήσουν τέτοια πορεία (σ' αυτούς δεν βρισκόμουν εγώ), καθώς ναι μεν διαθέτει παίχτες κλάσης που αγωνίζονται σε κορυφαία πρωταθλήματα και σε ομάδες υψηλού επιπέδου, όμως ηλικιακά είναι στα 30 με 30+ και δεν περιμέναμε τέτοια χρονική στιγμή (μετά το τέλος μιας δύσκολης σεζόν) να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν σ' ένα μίνι μαραθώνιο αγώνων υψηλού τέμπου. Και το πέτυχαν και μάλιστα πηγαίνοντας 3 φορές στην παράταση (εξτρά 30 λεπτά ανα αγώνα δηλαδή).
Η Γαλλία είχε μια δυναμική και απ' το προηγούμενο euro. Ο Mbappé στα 19 του είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά, ο Griezmann είναι στην καλύτερη ποδοσφαιρική του ηλικία και δεν χαρίζεται, οι Pogba, Kanté, Varane και Matuidi νιώθουν την ιστορική αυτή ευκαιρία και παίζουν με σύνεση, ενώ τα νεαρά πλάγια μπακ Pavard και Hernández στερούνται εμπειριών και άριστων τοποθετήσεων, αλλά καταπίνουν χιλιόμετρα και καλύπτουν το σχετικό χάντικαπ ενώ κουράζουν και τους αντιπάλους τους με τ' ανεβάσματά τους.
Θεωρητικώς, στην παρούσα φάση έχουμε μια ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ από δυνάμεις Κροατία που έχει ξεπεράσει τον εαυτό της και θα βρεί απέναντί της μια Γαλλία με ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ αντοχές. Πρακτικά, όμως, είναι απλώς ένας τελικός. Η τακτική των Deschamps και Dalić έχει τεράστια σημασία. Θα προσπαθήσει πάλι ο πρώτος να δώσει χώρο και να ψάχνει τις κόντρα επιθέσεις ή θα στηριχτεί στις στημένες φάσεις ; Θα θελήσει και πάλι ο Dalić να παίξει η Κροατία με διαγώνιες σέντρες ή δεν θα το τολμήσει πιστεύοντας ότι αν η Γαλλία κλέψει την μπάλα είναι πιο ικανή να βγάλει την ιδανική αντεπίθεση;
Αμφίβολος ο Πέρισιτς και αν δεν τα καταφέρει θα είναι θέμα για τους Κροάτες που το έχουν γυρίσει σε δηλώσεις θα βάψουμε τα μαλλιά μας, θα κάνουμε τατουάζ στο πρόσωπο και ένα καράβι ανοησίες.
Η κατάκτηση του τροπαίου απ' τη Γαλλία προσφέρατι στοιχηματικά στο 1.44, ενώ η νίκη της στα 90' είναι στο 1.90. Εκτιμώ ότι και οι 2 επιλογές αξίζουν το σχετικό ρίσκο. Αν το ματς πάει εκ νέου στην παράταση για τους Κροάτες αμφιβάλλω πως θ' αντέξουν, οπότε είναι μια κάλυψη, ένα μαξιλαράκι για όσους πιστεύουν ότι θα καθαρίσουν οι Γάλλοι. Bάσει 11άδων, κόπωσης παιχτών και όλα τα συναφή, θα θεωρήσω σούπερ έκπληξη να μην είναι η Γαλλία η νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια.
Ως απόδοση το 1.90 για νίκη στα 90' είναι ok. Πέραν όλων είναι και η φανέλα και η αυτοπεποίθηση και η αύρα και η φανέλα. Όλα είναι υπερ τους, εκτός από 2 μπαλαδόρους πλην όμως κουρασμένους χαφ που μόνοι τους, δεν νομίζω πάλι να καταφέρουν να κάνουν την έκπληξη.
ΥΓ. Όλες τις στοιχηματικές προτάσεις και την ταμειακή διαχείρηση αυτών του Book-nomikarios μπορείτε να τις βρίσκετε καθημερινά στο www.bwm.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).