Ντεσάν: «Βγάζω το... καπέλο στους παίκτες μου, αισθάνομαι υπερήφανος»

Gazzetta team
Ντεσάν: «Βγάζω το... καπέλο στους παίκτες μου, αισθάνομαι υπερήφανος»

bet365

Ο Ντιντιέ Ντεσάν μίλησε μετά την πρόκριση της Γαλλίας στον τελικό του Μουντιάλ, τονίζοντας πως είναι υπερήφανος για την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντιντιέ Ντεσάν μετά την πρόκριση της Γαλλίας στον τελικό του Μουντιάλ

«Είναι κάτι εκπληκτικό. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου, που είναι νεαροί, αλλά έχουν προσωπικότητα, χαρακτήρα. Ήταν δύσκολο απόψε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως το Βέλγιο, όμως το γκολ μας έκανε καλό. Σκόραρε ένας αμυντικός μας. Έπρεπε να δουλέψουμε όλοι αμυντικά. Θα μπορούσαμε να είχαμε εκμεταλλευτεί λίγο περισσότερο τα μειονεκτήματά τους στον αγώνα.

Όμως, βγάζω το καπέλο σε όλους τους παίκτες και όλο το επιτελείο. Θα αγωνιστούμε στον φετινό τελικό. Αισθάνομαι υπερηφάνεια για την ομάδα. Είμαστε 49 μέρες μαζί, πολλά πράγματα συνέβησαν που είναι δύσκολα, όμως έτσι είναι η ζωή στις αποστολές. Και προσθέτω όλο το επιτελείο, που είναι 20 άτομα, όλοι το αξίζουν.

Τα παιχνίδια ανήκουν στους παίκτες κι αν είμαστε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι χάρη σ' αυτούς που ήταν στον αγωνιστικό χώρο. Τον τελικό πριν από δύο χρόνια στο Euro 2016 δεν τον έχω ‘χωνέψει’ ακόμα, οπότε θα δούμε αύριο ποιος θα είναι στον τελικό».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα