Νέος τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας ο Λουίς Ενρίκε!

Νέος τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας ο Λουίς Ενρίκε!

Gazzetta team
Νέος τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας ο Λουίς Ενρίκε!

bet365

Η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως ο Λουίς Ενρίκε θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας και θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών.

Ο Λουίς Ενρίκε θα είναι αυτός που θα αναλάβει τα ηνία στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ισπανίας, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες.

Η θέση είχε μείνει κενή καθώς ο Φερνάντο Ιέρο, που ήταν υπηρεσιακός στο Μουντιάλ, θα αποχωρούσε από τους «Φούριας Ρόχας», και το όνομα του πρώην τεχνικού της Μπαρτσελόνα είχε κερδίσει σημαντικό έδαφος τις τελευταίες ώρες.

Ο Λουίς Ενρίκε έφτασε σε οριστική συμφωνία με την Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και όπως ανακοινώθηκε θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ο Λουίς Ενρίκε αναλαμβάνει ουσιαστικά την Εθνική Ισπανίας μέχρι το Euro του 2020 και ανοίγει με αυτόν τον τρόπο ένα νέο κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα έπειτα από την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2017.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Λουίς Ενρίκε είχε φορέσει 62 φορές τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας, σημειώνοντας 12 τέρματα.

Το ντεμπούτο του Λουίς Ενρίκε στον ισπανικό πάγκο θα γίνει στις 8 Σεπτέμβρη στο Γουέμπλεϊ με αντίπαλο την Αγγλία για τη διοργάνωση του Nations League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα