Η εθνική Ρωσίας στον Πούτιν

Η εθνική Ρωσίας στον Πούτιν

Gazzetta team
Η εθνική Ρωσίας στον Πούτιν

bet365

Στο Κρεμλίνο θα υποδεχτεί την εθνική Ρωσίας ο Βλάντιμιρ Πούτιν, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που κατέβαλλαν άπαντες στο Μουντιάλ.

Η οικοδέσποινα του Μουντιάλ, Ρωσία, έφτασε μέχρι τους «8» και αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Κροατία.

Η παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο έκανε περήφανους τους πάντες στην χώρα κι ο Βλάντιμιρ Πούτιν κάλεσε την εθνική ομάδα στο Κρεμλίνο.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, δήλωσε χαρακτηριστικά Ντμίτρι Πεσκόβ: «Ο Πούτιν τηλεφώνησε στον Τσερτσερόβ το Σάββατο (7/7) για να του ευχηθεί καλή τύχη πριν τον προημιτελικό. Είχαν τηλεφωνική συνομιλία και μετά τον αγώνα, με τον Πούτιν να εξάρει την ομάδα για την όμορφη και γεμάτη επιμονή προσπάθεια στον ιστορικό αγώνα με την Κροατία. Ο πρόεδρος προσκάλεσε τους Ρώσους διεθνείς ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Στάνισλαβ Τσερτσερόβ στο Κρεμλίνο για να συζητήσουν για τις εμφανίσεις τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο και την κληρονομιά που αφήνει η διοργάνωση στη Ρωσία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα