Ζήτησε συγνώμη από FIFA και Ινφαντίνο ο Μαραντόνα!

Ζήτησε συγνώμη από FIFA και Ινφαντίνο ο Μαραντόνα!

bet365

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα απολογήθηκε δημοσίως για τις δηλώσεις που έκανε εναντίον του διαιτητή της αναμέτρησης Κολομβία-Αγγλία, αλλά και για όσα υποστήριξε για την FIFA.

Ο «Πίμπε Ντ' Όρο» έχασε για ακόμη μια φορά την ψυχραιμία του μιλώντας με σκληρά λόγια εναντίον του Αμερικανού ρέφερι του αγώνα Κολομβία-Αγγλία, Μαρκ Γκάιγκερ ενώ από το παραλήρημα του δεν γλίτωσε ούτε η FIFA.

«Η Κολομβία υπέφερε από μια μεγάλη κλοπή. Ο διαιτητής, που είναι Αμερικανός, ξέρει τους κανονισμούς του μπέιζμπολ, σίγουρα όχι του ποδοσφαίρου.

Είναι ένας κλέφτης. Το πέναλτι δεν ήταν πέναλτι, αλλά επιθετικό φάουλ του Κέιν Οι Κολομβιανοί έχασαν χωρίς να κάνουν ένα λάθος. Γιατί ο διαιτητής δεν ζήτησε να δει το VAR;

Πρέπει να απολογηθούν στο λαό της Κολομβίας. Οι παίκτες δεν ευθύνονται, διότι δεν επιλέγουν αυτοί τους διαιτητές.

Η επιλογή του Κολίνα από τον Ινφαντίνο υποτίθεται ότι θα απελευθέρωνε τη FIFA από τους κλέφτες, αλλά στον αγώνα αυτό είδαμε το αντίθετο.

Η FIFA έχει ακόμα παλιά μυαλά» είχε χαρακτηριστικά προ ημερών ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Οι εξαιρετικές σχέσεις του Μαραντόνα με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο φαίνεται πως τον έκαναν να ξανασκεφτεί όσα δήλωσε.

Ο «Ντιεγκίτο» εμφανώς μετανιωμένος ζήτησε συγνώμη.

«Πάνω στην ένταση από τον αποκλεισμό της Κολομβίας την επόμενη μέρα είπα δύο πράγματα, τα οποία ομολογώ πώς κάποια εξ αυτών ήταν απαράδεκτα.

Απολογούμαι στη FIFA και τον πρόεδρο της. Ακόμη και αν οι απόψεις μου έρχονται σε κόντρα με κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, σέβομαι απόλυτα την δουλειά που κάνουν.

Δεν είναι εύκολη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαραντόνα.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα