Θύμα απαγωγής με πυροβολισμούς ο πατέρας του Μίκελ πριν το ματς με Αργεντινή!

Θύμα απαγωγής με πυροβολισμούς ο πατέρας του Μίκελ πριν το ματς με Αργεντινή!

bet365

Παραμονές του ματς με την Αργεντινή, ο Τζον Όμπι Μίκελ ενημερώθηκε ότι ο πατέρας του έπεσε θύμα απαγωγής. Ο ίδιος, όμως, δεν άφησε την εθνική του. Ήταν εκεί για να αντιμετωπίσει τον Μέσι!

Όσο η Νιγηρία πάλευε για την πρόκρισή της στους «16» του Μουντιάλ κόντρα στην Αργεντινή του Μέσι, ο Τζον Όμπι Μίκελ ζούσε το δικό του προσωπικό δράμα.

Ο ίδιος, ωστόσο ήταν εκεί για τους «super αετούς». Ως... καπετάνιος δεν πήδηξε από το πλοίο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πατέρας του πρώην παίκτη της Τσέλσι, Μίκαελ Όμπι κι ο οδηγός του Ισάγια Τζον απήχθησαν την περασμένη εβδομάδα κατά μήκος του δρόμου Makurdi-Enurgu.

Ο εκπρόσωπος των Αρχών, Εμπέρε Αμαραΐζου ανέφερε ότι οι δύο άντρες ήταν μέσα στο γκρι τζιπ Τoyota Prado, όταν απήχθησαν στο δρόμο Makurdi-Enugu στο δρόμο από το Τζος και άρχισαν να μεταφέρονται σε άγνωστο προορισμό μέσω του πυκνού δάσους.

Οι απαγωγείς κάλεσαν για λύτρα ζητώντας 10.000.000 Ν (21.000 λίρες), αλλά η αστυνομία έδρασε ταχύτατα και αποτελεσματικά.

Συγκεκριμένα εντόπισαν άμεσα τους δράστες και στη διαδικασία της διάσωσης έπεσαν πυροβολισμοί μεταξύ των δύο πλευρών, με τους απαγωγείς τελικά να εγκαταλείπουν τα θύματά τους, οι οποία διασώθηκαν ταχύτατα.

Ο Μίκελ ενημερώθηκε και τον καθησύχασαν ότι όλα είναι υπό έλεγχο.

«Ήμουν μπερδεμένος, δεν ήξερα τι να κάνω αλλά τελικά κατάλαβα ότι δεν μπορούσε να αφήσω 180.000.000 Νιγηριανούς», είπε ο Μίκελ χαρακτηριστικά στο ESPN τονίζοντας πως γνώριζε για την περιπέτεια του πατέρα του παραμονές του ματς με την «αλμπισελέστε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα