Μπεργκ: «Μόνο το γκολ μου λείπει στο Μουντιάλ»

Μπεργκ: «Μόνο το γκολ μου λείπει στο Μουντιάλ»

Μπεργκ: «Μόνο το γκολ μου λείπει στο Μουντιάλ»

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ έκανε τον απολογισμό του για τα ματς της εθνικής Σουηδίας στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ, τονίζοντας πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του.

Ο βασικός στόχος που ήταν η πρόκριση της Σουηδίας στη φάση των «16» του Μουντιάλ επετεύχθη με την επικράτηση με 3-0 επί του Μεξικού αφήνοντας την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία εκτός νυμφώνος.

Ο Μάρκους Μπεργκ αναφέρθηκε στις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του δείχνοντας ικανοποιημένος από την παρουσία του με την εθνική Σουηδίας.

«Αποδείξαμε σε όλους τις μπορούμε να πετύχουμε. Οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες τώρα για μένα, αλλά και την ομάδα. Δεν υπάρχουν εμπόδια, παρά μόνο πιθανότητες για να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Νιώθουμε κυρίως ανακούφιση για την πρόκριση. Γι' αυτό άλλωστε ήρθαμε εδώ».

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε πως το μόνο που του λείπει στο Μουντιάλ είναι το γκολ.

«Για να είμαι ειλικρινής το μόνο που μου λείπει στο Μουντιάλ είναι το γκολ. Είμαι σε καλή κατάσταση κάτι που φάνηκε και στα τρία ματς. Έχασα ευκαιρίες, έκανα καλή δουλειά στην άμυνα. Νιώθω τέλεια για όλα. Θέλω να συνεχίσω έτσι».

Ο Μάρκους Μπεργκ θεωρεί πως μετά την πρόκριση στα νοκ-άουτ ματς δεν υπάρχει άλλο εμπόδιο για την Σουηδία.

«Εάν είχαμε χάσει από το Μεξικό θα έδερνα τον εαυτό μου. Έχουμε περάσει όμως πλέον το πρώτο εμπόδιο. Όλη η ομάδα δίνει το 100% των δυνατοτήτων της. Το ίδιο ισχύει και για μένα. Είναι ευχαριστημένος για όσα έχω προσφέρει. Θα δούμε τι θα γίνει. Το πρώτο εμπόδιο που ήταν η πρόκριση από τους ομίλους το ξεπεράσαμε. Δεν βλέπω άλλα εμπόδια μπροστά μας».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα