Σούπερ Σούμπασιτς και Σμάιχελ έγραψαν ιστορία στα πέναλτι! (vid)

Gazzetta team
Σούπερ Σούμπασιτς και Σμάιχελ έγραψαν ιστορία στα πέναλτι! (vid)

bet365

Ενα συγκλονιστικό ματς, δυο εντυπωσιακοί γκολκίπερ! Σούμπασιτς και Σμάιχελ έπιασαν συνολικά έξι πέναλτι, ενώ πέρασαν στην ιστορία των Μουντιάλ γι αυτά που έκαναν στη ρώσικη ρουλέτα.

Ο Σμάιχελ ήταν εξαιρετικός, αφού με την επέμβασή του στο πέναλτι του Μόντριτς (116') έστειλε τη Δανία στη ρώσικη ρουλέτα. Εκεί έπιασε ακόμα δυο, αλλά ο Σούμπασιτς ήταν αυτός που του... έκλεψε τη δόξα. Ο Κροάτης νίκησε τους Ερικσεν, Σένε και Γιόργκενσεν κι έγινε ο δεύτερος γκολκίπερ που κάνει κάτι ανάλογο μετά τον Ρικάρντο της Πορτογαλίας το 2006 (με την Αγγλία). Παράλληλα, ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων που γκολκίπερ πιάνουν πέντε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι. Eξάλλου, ήταν η 5η φορά που αστοχούν ποδοσφαιριστές σε ισάριθμες εκτελέσεις σε Μουντιάλ, είχαν προηγηθεί τα ματς: Αργεντινή - Γιουγκοσλαβία (1990), Ισπανία - Ιρλανδία (2002), Αγγλία - Πορτογαλία (2006), Βραζιλία - Δανία (2014).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα