Σαμπάολι: «Ιδιοφυΐα ο Μέσι, θα έχουμε την κατοχή»

Gazzetta team
Σαμπάολι: «Ιδιοφυΐα ο Μέσι, θα έχουμε την κατοχή»

bet365

Ο Αργεντινός εκλέκτορας αποθέωσε τον ηγέτη της ομάδας του και έδωσε το στίγμα για το πώς θα κυλήσει η μάχη με τη Γαλλία στους «16».

Αφού έγινε χαμός στον όμιλο και η Αλμπισελέστε πέρασε όπως πέρασε, έφτασε η στιγμή της μεγάλη μάχης με τη Γαλλία και ο Χόρχε Σαμπάολι πριν ασχοληθεί με το ματς, καταπιάστηκε με το τι σημαίνει ο Λιονέλ Μέσι για τη δική του ομάδα, αποθεώνοντάς τον για ακόμα μία φορά.

«Ο Μέσι είναι μία ιδιοφυΐα και βλέπει πράγματα στο παιχνίδι που μόνο οι ιδιοφυΐες μπορούν να αντιληφθούν. Είναι τρομερά δύσκολο να βρίσκεσαι στο επίπεδό του και να κατανοείς όπως αυτός το ποδόσφαιρο. Το δικά μας πλάνο είναι να καταφέρουμε να τον αξιοποιήσουμε και της Γαλλίας να τον αδρανοποιήσει».

Φυσικά ο εκλέκτορας της Αργεντινής αναφέρθηκε και στο παιχνίδι: «Ονειρεύομαι να δω μία Αργεντινή με ασταμάτητο πάθος, πολύ καλό ποδόσφαιρο και να έχει την κατοχή της μπάλας, να επιτίθεται. Η ταχύτητα στο transition και από τις δύο ομάδες πιστεύω ότι θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα. Η Γαλλία θα αισθανθεί την πίεση μας και θα προσπαθήσει να μας χτυπήσει στις αντεπιθέσεις».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα