Ο Μιχάλης Τσαμπάς κάνει τις προβλέψεις του για τις επόμενες φάσεις του Μουντιάλ (pic)

Μιχάλης Τσαμπάς
Ο Μιχάλης Τσαμπάς κάνει τις προβλέψεις του για τις επόμενες φάσεις του Μουντιάλ (pic)

bet365

Ο Μιχάλης Τσαμπάς βγάζει τις ομάδες που θα περάσουν στους «8», καθώς και στις επόμενες φάσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το bracket του gazzetta.gr και βλέπει ζευγάρι τελικού την Βραζιλία με... μια χώρα έκπληξη για τα δεδομένα των Μουντιάλ!

Δύσκολο το έργο που... μου ανατέθηκε. Σοκαρισμένος είμαι ακόμη με τον ταπεινωτικό αποκλεισμό της Γερμανίας. Μέχρι που σκέφτηκα να δώσω μια «Μουντιαλική άδεια» στον εαυτό μου και να ασχοληθώ με τον θερινό σινεμά και τις συναυλίες. Βέβαια αυτή η σκέψη έγινε... αέρας μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα μιας και μιλάμε για Παγκόσμιο Κύπελλο.

Για το απόλυτο ποδοσφαιρικό ραντεβού και φυσικά δεν γίνεται να χάσεις ούτε... ημίχρονο. Πάνε τα «πάντσερ», πάνε και οι όμιλοι. Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τις 16 καλύτερες ομάδες, τουλάχιστον με βάση τα όσα έδειξε ο βαθμολογικός πίνακας και στους 8 ομίλους. Και τώρα τι; Η κούπα θα πάει σε παραδοσιακές δυνάμεις που το έχουν πάρει και ξαναπάρει στο παρελθόν ή έφτασε η ώρα για την απόλυτη έκπληξη αφού ουκ ολίγα αουτσάιντερ είναι «ζωντανά» και συνεχίζουν.

Όταν ο άνθρωπος κάνει πλάνα για το Μουντιάλ, ο «Θεός της μπάλας» γελάει (ή... κοιμάται), αλλά όταν έχεις μπροστά σου το απόλυτα εθιστικό bracket του gazzetta.gr δεν γίνεται να μην... βουτήξεις το χέρι στο μέλι για να κάνεις τα «σταυρώματα» μέχρι και τον τελικό. Ειδικά όταν το Jack Daniel's μπορεί να σου κρατήσει καλή συντροφιά και να σου φέρει κι έμπνευση. Αν και θα ήθελα για πολλούς λόγους να δω τον CR7 στο πιο ψηλό σκαλί, στα ματς του Σαββάτου μάλλον βλέπω latin διάθεση!

Δηλαδή η φορμαρισμένη Ουρουγουάη να...στέλνει στο αεροδρόμιο για πτήση επιστροφής την Πορτογαλία κι η Αργεντινή αφού γλίτωσε το κάζο από την Νιγηρία να βρίσκει τον δρόμο της με αντίπαλο την Γαλλία! Από κει και πέρα στα υπόλοιπα ζευγάρια των 16 θα στηρίξω τον... φαβοριτισμό καθώς εύκολα, δύσκολα ή... πολύ δύσκολα, η Βραζιλία, το Βέλγιο, η Κροατία, η Ισπανία, η Αγγλία, αλλά και η σούπερ Σουηδία θα την βρουν την άκρη!

Μην σας πολυκουράζω όμως με αναλύσεις αφού μπορείτε στο πινακάκι να δείτε τις επιλογές μου. Απλά για τελικό βλέπω την Βραζιλία, που αυτή την στιγμή οι «ειδικοί» συνεχίζουν να την θεωρούν... γκράντε φαβορί και απέναντί της μια... έκπληξη. Την Αγγλία. Όσο κι αν οι παραδοσιακοί φίλοι των «λιονταριών» έχουν άλλη εικόνα στο μυαλό τους, σίγουρα έκπληξη θα είναι για μια ομάδα που έχει να πάει στον τελικό από το 1966!

Βέβαια επειδή στην αρχή του Μουντιάλ, έβλεπα την Γερμανία τουλάχιστον 4άδα, μη με περάσετε και για κανένα... γκουρού. Διασκέδαση είναι και το ποδόσφαιρο και οι προβλέψεις.

Μπες κι εσύ τώρα εδώ και κάνε τις δικές σου προβλέψεις παρέα με το Jack Daniel's. Αφού τις μοιραστείς σε Facebook και Twitter, είσαι έτοιμος να δεις το παιχνίδι με τον δικό σου μοναδικό τρόπο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα