Αγωνία στην Κολομβία για τη συμμετοχή του Χάμες με την Αγγλία

Gazzetta team
Αγωνία στην Κολομβία για τη συμμετοχή του Χάμες με την Αγγλία

bet365

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χάμες Ροντρίγκες στο κρίσιμο ματς της Κολομβίας κόντρα στην Αγγλία για τη φάση των «16» του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο προπονητής της ομάδας της Νότιας Αμερικής, Χοσέ Πέκερμαν, δηλώσει εξαιρετικά ανήσυχος για τον τραυματισμό του σταρ της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στη νίκη της ομάδας του επί της Σενεγάλης.
Οι «καφετέρος» θα αντιμετωπίσουν τη Αγγλία στη φάση των «16» την επόμενη εβδομάδα και ο Ροντρίγκες είναι αμφίβολος για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής δεν είχε επίσης ξεκινήσει στο ματς του 8ου ομίλου απέναντις την Ιαπωνία εξαιτίας τραυματισμού.
«Δεν ξέρω πολλά πράγματα. Δε μπορώ να πω σε τι κατάσταση ακριβώς είναι αυτή τη στιγμή. Προπονήθηκε κανονικά και παρέμεινε στο προπονητικό για να προετοιμαστεί για φάουλ και πέναλτι. Δεν δείχνει πως αντιμετωπίζει πρόβλημα ωστόσο θα δούμε έως την ημέρα του αγώνα», τόνισε σχετικά ο Πέκερμαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα