Δεν χορταίνεις να βλέπεις όλα τα γκολ του Κουαρέσμα με trivela! (vid)

Δεν χορταίνεις να βλέπεις όλα τα γκολ του Κουαρέσμα με trivela! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Δεν χορταίνεις να βλέπεις όλα τα γκολ του Κουαρέσμα με trivela! (vid)

bet365

Όποτε έχει την έμπνευση, δεν το σκέφτεται δεύτερη φορά. Και η trivela του Ρικάρντο Κουαρέσμα έχει γίνει πλέον το σήμα κατατεθέν του. Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με όλα τα γκολ του Πορτογάλου με τον συγκεκριμένο τρόπο, δεν το χορταίνεις με τίποτα!

Ο εξτρέμ της Μπεσίκτας σκόραρε με το καταπληκτικό σουτ με εξωτερικό φάλτσο στο 2-2 με το Ιράν, το βράδυ της Δευτέρας, με την Πορτογαλία να εξασφαλίζει την πρόκριση στους «16» του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ακόμα κι αν αγχώθηκαν στο φινάλε, οι Ίβηρες πέρασαν στην επόμενη φάση, με τον Κουαρέσμα να τρελαίνει κόσμο με το γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, με το δεξί σουτ με εξωτερικό φάλτσο που κατευθύνθηκε στην απέναντι γωνία της εστίας.

Και εννοείται ότι μέσα στην τρέλα του, το έχει δουλέψει πολύ. Η trivela, του ανήκει. Είναι... ο βασιλιάς της trivela. Το κάνει από μικρός, το κάνει στις προπονήσεις, το κάνει σε επίσημα παιχνίδια, το απολαμβάνει και το διασκεδάζει μαζί του και όλος ο κόσμος.

Το παρακάτω βίντεο, είναι για να το βλέπεις ασταμάτητα. Σε... αδιανόητο βαθμό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα