Ντουρμάζ: «Απαράδεκτο να απειλούν εμένα και το παιδί μου» (vid)

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΜΙ ΝΤΟΥΡΜΑΖ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ

Ντουρμάζ: «Απαράδεκτο να απειλούν εμένα και το παιδί μου» (vid)

Ντουρμάζ: «Απαράδεκτο να απειλούν εμένα και το παιδί μου» (vid)

Ο Τζίμι Ντουρμάζ τοποθετήθηκε μετά την έντονη κριτική, αλλά και τις απειλές που δέχθηκε για τη ζωή του αφού το γκολ του Κρόος προήλθε από δικό του φάουλ.  

Ο Τόνι Κρόος στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Σουηδία σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ δίνοντας τη νίκη στη Γερμανία (2-1).

Λίγο μετά την λήξη της αναμέτρησης δεκάδες Σουηδοί απείλησαν με μηνύματα τους στο διαδίκτυο τον Τζίμι Ντουρμάζ με συνέπεια να σημάνει συναγερμός στις τάξεις της ομάδας. Η σουηδική ομοσπονδία μάλιστα απευθύνθηκε στην αστυνομία της χώρας ζητώντας να επιληφθεί αφού οι πιο θερμόαιμοι απείλησαν την ζωή του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και της οικογένειας του!

Ο Ντουρμάζ στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης της εθνικής Σουηδίας τοποθετήθηκε για όσα του καταλογίζουν.

«Είμαι Σουηδός και είμαι περήφανος που φοράω τη φανέλα με τη σημαία μας.

Είμαι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο. Έχω μάθει να ζω με την κριτική που μου ασκείται. Είναι μέρος της δουλειάς μας και το εισπράττω κάθε μέρα. Το να απειλούν πως θα με σκοτώσουν στέλνοντας απειλητικά μηνύματα για το παιδί μου είναι απαράδεκτο. Θα ήθελα την ίδια στιγμή να ευχαριστήσω τους θαυμάσιους ανθρώπους που μας υποστηρίζουν. Μας δίνουν δύναμη. Θα παραμείνουμε ενωμένοι. Γ*@$ τον ρατσισμό».

Best of internet