Με Λόφτους – Τσικ αντί Ντέλε Άλι η Αγγλία

Με Λόφτους – Τσικ αντί Ντέλε Άλι η Αγγλία

Κώστας Ζάλιαρης
Με Λόφτους – Τσικ αντί Ντέλε Άλι η Αγγλία

bet365

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ επέλεξε τον Ρούμπεν Λόφτους – Τσικ για τα χαφ στη θέση του Ντέλε Άλι που τέθηκε νοκ-άουτ από το παιχνίδι απέναντι στον Παναμά. Δείτε την 11άδα με την οποία θα προσπαθήσει η Αγγλία να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ.

Μονάχα μια αλλαγή υπάρχει στα πρόσωπα της 11άδας των «τριών λιονταριών» συγκριτικά με το πρώτο ματς του 7ου γκρουπ της φετινής διοργάνωσης που φιλοξενείται στη Ρωσία.

Μετά το 2-1 επί της Τυνησίας, η Αγγλία παρατάσσεται και πάλι με το 3-5-2 κόντρα στον Παναμά, όμως, ο Ντέλε Άλι, αν και ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, δεν βρίσκεται στις επιλογές του προπονητή του, αφού κρίθηκε ανέτοιμος να μπει στο αρχικό σχήμα.

Έτσι, οι 11 της Αγγλίας αποτελούνται από τους: Πίκφορντ, Στόουνς, Γουόκερ, Μαγκουάιρ, Χέντερσον, Λόφτους – Τσικ, Τρίπιερ, Γιάνγκ, Λίνγκαρντ, Κέιν, Στέρλινγκ.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Μπάτλαντ, Πόουπ, Κέιχιλ, Τζόουνς, Ρόους, Αλεξάντερ - Άρνολντ, Ντάιερ, Ντελφ, Ντέλε Άλι, Ράσφορντ, Γουέλμπεκ, Βάρντι.

Για τον Παναμά θα ξεκινήσουν οι: Πενέδο, Μουρίγιο, Ρ.Τόρες, Εσκομπάρ, Ντέιβις, Γκόμες, Μπαρτσένας, Κούπερ, Γοδόι, Τζ Ροντρίγκες, Πέρες.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα