«Η FIFA συγκαλύπτει σκάνδαλο ντόπινγκ με Ρώσο ποδοσφαιριστή»

«Η FIFA συγκαλύπτει σκάνδαλο ντόπινγκ με Ρώσο ποδοσφαιριστή»

Gazzetta team
«Η FIFA συγκαλύπτει σκάνδαλο ντόπινγκ με Ρώσο ποδοσφαιριστή»

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, η FIFA γνώριζε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο για το θετικό δείγμα ενός Ρώσου ποδοσφαιριστή έπειτα από έλεγχο ντόπινγκ πριν από 18 μήνες χωρίς να προχωρήσει σε καμία απολύτως ενέργεια.

Υποψίες για ντόπινγκ στην Εθνική Ρωσίας φέρνει στο προσκήνιο το σημερινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail που κάνει λόγο για τις μη αναμενόμενες εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας στο ξεκίνημα του Μουντιάλ.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα η FIFA γνώριζε εδώ και 18 μήνες για έναν Ρώσο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, με την Ρωσική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μαζί με το Υπουργείο Αθλητισμού της χώρας να αλλάζουν τελικά το δείγμα του με ένα άλλο καθαρό.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο συγκεκριμένος Ρώσος ποδοσφαιριστής βρισκόταν στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ, με τη FIFA να μην κάνει απολύτως τίποτα παρότι είχε στα χέρια της τα αποτελέσματα του ελέγχου ντόπινγκ.

Από τη μεριά της η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υποστηρίζει πως εξετάζει το ζήτημα τον τελευταίο ένα χρόνο, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα