Ουάρντα: «Μόνο νίκη με τη Σαουδική Αραβία»

Ουάρντα: «Μόνο νίκη με τη Σαουδική Αραβία»

Gazzetta team
Ουάρντα: «Μόνο νίκη με τη Σαουδική Αραβία»

bet365

Ο ακραίος του ΠΑΟΚ τόνισε πως οι «Φαραώ» θέλουν να αποχαιρετήσουν το Μουντιάλ με ένα θετικό αποτέλεσμα
Με νίκη θέλουν οι Αιγύπτιοι να «αποχαιρετήσουν» το Μουντιάλ και αυτό τόνισε ο Αμρ Ουάρντα, ενόψει της αναμέτρησης με τη Σαουδική Αραβία. «Η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι όνειρο για κάθε παίκτη , κοπιάσαμε πολύ για να τα καταφέρουμε. Θέλαμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα για να κάνουμε χαρούμενους τους Αιγύπτιους. Με τόσο κόσμο που είχαμε δίπλα μας νιώθαμε ότι παίζαμε στην Αίγυπτο. Ο Θεός ήθελε να αποκλειστούμε και όλοι ήμασταν θλιμμένοι μετά το ματς με την Ρωσία, κανείς δεν χαμογελούσε και όλοι μένουμε στα δωμάτιά μας χωρίς να θέλουμε να μιλήσουμε με τους άλλους. Δεν θα δεχτούμε όμως τίποτα λιγότερο από τη νίκη κόντρα στην Σαουδική Αραβία», είπε σχετικά ο ακραίος του ΠΑΟΚ.
Ο οποίος ρωτήθηκε και για το μέλλον του. «Θα το δω μετά το Μουντιάλ. Συγκεντρώνομαι στην Εθνική και στις οδηγίες του προπονητή μου», απάντησε σχετικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα