Τα σενάρια που στέλνουν την Αργεντινή στους «16»

Τα σενάρια που στέλνουν την Αργεντινή στους «16»

Gazzetta team
Τα σενάρια που στέλνουν την Αργεντινή στους «16»

bet365

Η Νιγηρία κέρδισε την Ισλανδία με 2-0 και η Αργεντινή ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μετά το διασυρμό της Αργεντινής από την Κροατία την Πέμπτη το βράδυ, βγήκαν τα κομπιουτεράκια. Οι υποθέσεις όμως έφταναν μέχρι ένα σημείο, καθώς άπαντες ανέμεναν το τι θα συνέβαινε Παρασκευή απόγευμα το Νιγηρία-Ισλανδία. Εκεί λοιπόν πανηγύρισαν το 2-0 οι Αφρικανοί και πλέον η εικόνα είναι πιο ξεκάθαρη για το χρειάζεται ο Μέσι και η παρέα του ώστε να μην αποκλειστούν από τώρα. Ας δούμε τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου...

Για να γίνει οποιαδήποτε κουβέντα πρόκρισης της Αλμπισελέστε, η μοναδική προϋπόθεση είναι να νικήσει τη Νιγηρία. Αν κερδίσει, αφήνει τους Νιγηριανούς εκτός συνέχειας και τα πάντα θα κριθούν από το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Ισλανδίας με την Κροατία. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, αν οι Ισλανδοί δεν κερδίσουν, η Αργεντινή θα βρεθεί στους «16». Αν κερδίσουν, τότε τα πάντα θα κριθούν στη διαφορά τερμάτων.

Εκεί, που η Αργεντινή είναι στο -3 και η Ισλανδία στο -2. Σε περίπτωση που αμφότερες στο τέλος της τρίτης αγωνιστικής έχουν την ίδια διαφορά τερμάτων, τότε πάμε στο επόμενο κριτήριο που είναι η καλύτερη επίθεση κ.ο.κ. Η Αργεντινή, λοιπόν, όχι μόνο θα πρέπει να κερδίσει τη Νιγηρία, αλλά θα πρέπει να σκοράρει και όσο περισσότερα τέρματα γίνεται, έχοντας και το μυαλό στην εξέλιξη του άλλου αγώνα.

* Κριτήρια ισοβαθμιών

1. Διαφορά γκολ
2. Καλύτερη επίθεση
3. Μεταξύ τους ματς
4. Καλύτερη επίθεση μεταξύ τους
5. Fair Play
6. Κλήρωση

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Κροατία 6 (5-0)
2. Νιγηρία 3 (2-2)
3. Ισλανδία 1 (1-3)
4. Αργεντινή 1 (1-4)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα