«Ταπεινωτική ήττα και ντροπή για την Αργεντινή»

«Ταπεινωτική ήττα και ντροπή για την Αργεντινή»

Gazzetta team
«Ταπεινωτική ήττα και ντροπή για την Αργεντινή»

bet365

Σκληρή επίθεση στον Σαμπάολι και τους παίκτες του από τον Τύπο της Αργεντινής που θεωρεί σχεδόν δεδομένο τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ.

«Η Αργεντινή υπέστη μια ταπεινωτική ήττα από την Κροατία και είναι στα πρόθυρα του αποκλεισμού» , ανέφερε είπε η ψηφιακή έκδοση της Ole, επιλέγοντας μία φωτογραφία του τερματοφύλακα της Αργεντινής που καλύπτει το πρόσωπό του γράφοντας:«Ο Καμπαγιέρο της αγωνίας».
«Η Αργεντινή ντροπιάστηκε στον αγώνα με την Κροατία και έχει θέσει σε κίνδυνο το μέλλον της στο Μουντιάλ», επισήμανε η εφημερίδα La Nacion στην ηλεκτρονική της έκδοση, συνοδεύοντας μια τεράστια εικόνα του Μέσι που δείχνει ανήμπορος και λυπημένος. Μία φωτογραφία που αναπαρήγαγαν με παρόμοιο τρόπο σε όλα σχεδόν τα ΜΜΕ.


Η Clarin έγραψε επίσης: «Καταστροφή ενάντια στην Κροατία. Η Αργεντινή απογοήτευσε και είναι με το ένα πόδι έξω από το Μουντιάλ. Έχασε 3-0 και δεν είχε καμία απάντηση σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ένα πολύ σοβαρό λάθος από τον τερματοφύλακα ήταν η αρχή του εφιάλτη. Ο Μέσι σχεδόν δεν άγγιξε την μπάλα».
Στο ίδιο πνεύμα, και με σκληρή κριτική ενάντιο στον Χόρχε Σαμπάολι από την κρατική τηλεόραση, μετά το παιχνίδι: «Τι ώρα θα παραιτηθεί ο Σαμπάολι; Η Αργεντινή κατέρρευσε μετά το λάθος του τερματοφύλακα και έχασε 3-0 στην Κροατία. Μια ήττα που μας φέρνει στο χείλος του αποκλεισμού».


Το τηλεοπτικό κανάλι της TN τόνισε ότι η Αργεντινή είναι «στα πρόθυρα του αποκλεισμού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα