Ντάλιτς: «Η Αργεντινή δεν ήταν μπερδεμένη, εμείς ήμασταν εξαιρετικοί»

Gazzetta team
Ντάλιτς: «Η Αργεντινή δεν ήταν μπερδεμένη, εμείς ήμασταν εξαιρετικοί»

bet365

Ο τεχνικός της εθνικής Κροατία μίλησε για την εμπιστοσύνη που έχει στην ομάδα του, τονίζοντας πως κόντρα στην Αργεντινή του Μέσι πήρε τη μεγαλύτερή του νίκη ως τεχνικός της εθνικής.

Συγκεκριμένα είπε ο τεχνικός της εθνικής Κροατίας:

«Από την πρώτη μέρα είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Ναι, αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη που έχω ως προπονητής της Κροατίας. Δεν πίστευα ότι θα προκρινόμαστε από το δεύτερο ματς, αλλά πίστευα ότι θα βρισκόμασταν στην φάση των «16». Η Αργεντινή δεν ήταν μπερδεμένη, εμείς ήμασταν εξαιρετικοί», τόνισε ο αρχικά και συνέχισε:

«Νικήσαμε την Αργεντινή με τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου, τον Μέσι και παίξαμε ένα φανταστικό ματς, όλα ήταν τέλεια. Παρ΄ όλα αυτά πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο που έχουμε θέσει ως ομάδας. Θέλω ο 22ος παίκτης της ομάδας να είναι τόσο καλός όσο και ο πρώτος. Πείνα και επιθυμία για τη νίκη: αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πετύχουμε κάτι. Κανείς δεν είναι πιο χαρούμενος από μένα, αλλά πρέπει να μείνω ήρεμος και προσγειωμένος στην πραγματικότητα.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα