Σαμπάολι: «Δεν μπορέσαμε να βοηθήσουμε τον Μέσι»

Σαμπάολι: «Δεν μπορέσαμε να βοηθήσουμε τον Μέσι»

Gazzetta team
Σαμπάολι: «Δεν μπορέσαμε να βοηθήσουμε τον Μέσι»

bet365

Ο Χόρχε Σαμπάολι πήρε όλη την ευθύνη πάνω του, τονίζοντας πως δεν μπόρεσε ποτέ να βοηθήσει στο ματς τον Λιονέλ Μέσι.

«Παίρνω όλη την ευθύνη, εγώ φταίω για την ήττα και για την εμφάνιση. Δεν μπόρεσα να διαβάσω καλά το ματς, δεν πήρα τις σωστές αποφάσεις και δεν βρήκαν την ιδανική ομάδα να βοηθήσει τον Μέσι» ήταν τα λόγια του Σαμπάολι μετά το τέλος του ματς. Οι ευθύνες είναι πολλές, πάρα πολλές για τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Αργεντινής μετά την ταπεινωτική ήττα από την Κροατία, ο οποίος απολογήθηκε στον κόσμο στη συνέχεια τονίζοντας:

«Δεν γνωρίζω εάν είναι κρίμα ή, ντροπή, αλλά εγώ νιώθω πραγματικό πόνο. Πέρασε καιρός ως προπονητής για να περάσω μία τέτοια εμπειρία και γίνεται ακόμη πιο οδυνηρή από τη στιγμή που φοράω την φόρμα με το εθνόσημο της χώρας μου. Πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη, να τα δώσουμε όλα και πραγματικά δεν έχουμε άλλη εναλλακτική λύση. Υπάρχει πόνος διότι δεν βρεθήκαμε στο επίπεδο που περίμεναν από εμάς οι φίλαθλοι της Αργεντινής.

Ζητώ συγνώμη από τους οπαδούς μας. Ειδικά από αυτούς που έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να ταξιδέψουν στην Ρωσία και να δουν την Αργεντινή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα