Διέρρευσαν οι σημειώσεις του Σάουθγκεϊτ, εκτός 11άδας ο Στέρλινγκ

Gazzetta team
Διέρρευσαν οι σημειώσεις του Σάουθγκεϊτ, εκτός 11άδας ο Στέρλινγκ

bet365

Oι σημειώσεις του Γκάρεθ Σάουθγκείτ διέρρευσαν και έτσι φάνηκε ότι ο τεχνικός της Αγγλίας θα αφήσει τον μεσοεπιθετικό της Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ, εκτός 11άδας στο επόμενο ματς.

Ο φακός έπιασε τον βοηθό του Σάουθγκεϊτ, Στιβ Χόλαντ, να κρατά σημειώσεις στις οποίες φαίνεται ότι στο Κυριακάτικο ματς (24/06) των Τριών Λιονταριών με τον Παναμά θα χάσει τη θέση του στην 11άδα ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ, με τον Μάρκους Ράσφορντ να είναι αυτός που θα ξεκινήσει. Η απουσία του Ντέλε Αλι είναι δεδομένη εξαιτίας τραυματισμού και τη θέση του θα πάρει ο μέσος της Κρίσταλ Πάλας, Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ. Ο Στέρλινγκ δέχθηκε έντονη κριστική από τον αγγλικό Τύπο για την εμφάνισή του κόντρα στην Τυνησία, με τον εξτρέμ να έχει να σκοράρει με το Εθνόσημο από τον Οκτώβριο του 2015, δηλαδή εδώ και 21 αγώνες. Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των Times, αν οι σημειώσεις είναι αληθινές, Ράσφορντ και Λόφτους-Τσικ θα είναι βασικοί για την Αγγλία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα