Θα κάνουν 1.450 χιλιόμετρα για να δουν τον Πρίγιοβιτς!

Θα κάνουν 1.450 χιλιόμετρα για να δουν τον Πρίγιοβιτς!

bet365

Η αγάπη για την εθνική ομάδα της Σερβίας και φυσικά για το γιο τους ώθησαν τους γονείς του επιθετικού του ΠΑΟΚ, στην απόφαση να φτάσουν οδικώς στο Καλίνιγκραντ!

Ενα από τα αγαπημένα συνθήματα των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι αυτό που λέει πως «χιλιόμετρα, κάναμε πάλι…». Ε, αυτό θα κάνουν οι γονείς του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που θα ξεκινήσουν από το Πριμπόι της Σερβίας για να φτάσουν στην πόλη του Καλίνινγκραντ και να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση κόντρα στην Ελβετία.

Ο Μιλένκο και η Μιρτζάνα Πρίγιοβιτς μπορεί να έζησαν για πολλά χρόνια στο Σανκτ Γκάλεν της Ελβετίας, εκεί όπου γεννήθηκε ο Αλεξάνταρ, ωστόσο όπως και ο γιος τους νιώθουν Σέρβοι και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Θα μπουν λοιπόν στο αυτοκίνητο θα διασχίσουν τη Γερμανία και την Πολωνία και μετά από μια απόσταση 1.450 περίπου χιλιομέτρων θα φτάσουν στην πόλη, όπου η Σερβία θα αντιμετωπίσει την Ελβετία.

Οι γονείς του Πρίγιοβιτς απέφυγαν όλες αυτές τις μέρες να μιλήσουν σε πάρα πολλά ελβετικά Μέσα, που επικοινώνησαν μαζί τους, εξαιτίας αυτής της αναμέτρησης. Μαζί τους θα έχουν τη σημαία της Σερβίας και όπως λένε θέλουν να πανηγυρίσουν τη νίκη των «αετών» ακόμη κι αν δεν αγωνιστεί ο επιθετικός του ΠΑΟΚ.

«Θα δούμε αν θα παίξει. Δεν το ξέρουμε. Ελπίζουμε ότι θα τον δούμε στο γήπεδο να αγωνίζεται, αλλά ακόμη κι αν δεν παίξει, απλά θέλουμε η Σερβία να κερδίσει. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτό μπορεί να συμβεί», είπε σε συνέντευξή του ο Μιλένκο Πρίγιοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα