«Όαση στην έρημο ο Ρονάλντο» (pics)

Gazzetta team
«Όαση στην έρημο ο Ρονάλντο» (pics)

bet365

Ο πορτογαλικός Τύπος δεν κρύβεται για την άσχημη εμφάνιση της Πορτογαλίας με το Μαρόκο και αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο τον λόγο για τον οποίο η Εθνική έχει ως τώρα τέσσερις βαθμούς στον όμιλο.

Ένα ακόμα ματς της Εθνικής Πορτογαλίας, μία ακόμα παράσταση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μπορεί να μην ήταν εκθαμβωτικός, ωστόσο η κεφαλιά του ήταν εκείνη που έδωσε τη λύση στο ξεκίνημα του ματς και έκρινε το τρίποντο επί του Μαρόκο. Κατά τ' άλλα η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ήταν νωχελική, χωρίς νεύρο και ρυθμό στο παιχνίδι της και στο τέλος θα μπορούσε να το είχε πληρώσει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το γκολ που σημείωσε έφτασε τα 85 με τη φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας και έσπασε ακόμα ένα ρεκόρ. Συγκεκριμένα ο CR7 έγινε ο ο πρώτος Ευρωπαίος σκόρερ σε επίπεδο Εθνικών ομάδων με το τέταρτο γκολ του στο Μουντιάλ της Ρωσίας και το έβδομο συνολικά στην καριέρα του σε Μουντιάλ.

Στην Πορτογαλία μία μέρα μετά δεν κρύβονται και αναγνωρίζουν ότι αυτή η Εθνική αν θέλει να πετύχει κάτι καλό, θα χρειαστεί να ανεβάσει την απόδοσή της πολύ. Όλη η δόξα πάει φυσικά στον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον πορτογαλικό Τύπο να αναγνωρίζει ότι σε αυτόν ξεκάθαρα η Εθνική ομάδα χρωστάει τα πάντα ως τώρα στο Μουντιάλ, έχοντας σημειώσει όλα τα γκολ και δίνοντας τέσσερις βαθμούς μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές του ομίλου.

Χαρακτηριστικό είναι το πρωτοσέλιδο της A Bola, η οποία χαρακτηρίζει τον Ρονάλντο «όαση» στην «έρημο» της Πορτογαλίας, με την εφημερίδα να τονίζει ότι χρειάζεται ακόμα ένας βαθμός για την πρόκριση. Σε «χτύπημα» και οι δηλώσεις του Σάντος, ο οποίος περιμένει περισσότερα πράγματα από τους παίκτες του.

«Απόλυτος CR7», γράφει η Record, η οποία τα λέει όλα με τον πιο απλό τρόπο για το ποιος ήταν αυτός έκρινε τα πάντα για την Πορτογαλία, επισημαίνοντας παράλληλα τα νέα κατορθώματα του Κριστιάνο (85 γκολ με την Εθνική και σκόρερ με όλους τους τρόπους, τόσο με τα δύο πόδια όσο και με το κεφάλι σε αυτό το Μουντιάλ).

Όσον αφορά την O Jogo, αυτή πάει κατευθείαν στο πρόβλημα, γράφοντας στον κεντρικό της τίτλο ότι «μένει ένας βαθμός και πολλά περισσότερα», αναφερόμενη στο τι ψάχνει η Πορτογαλία στο τελευταίο ματς του ομίλου, αλλά και τι της λείπει για τη συνέχεια. Η επιλογή στην κεντρική φωτογραφία των Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρούι Πατρίσιο είναι χαρακτηριστική καθώς και ο δεύτερος με τις επεμβάσεις του κράτησε την Πορτογαλία όρθια στη νίκη επί του Μαρόκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα