Ντάλιτς: «Μπορούμε να σταματήσουμε τον Μέσι»

Gazzetta team
Ντάλιτς: «Μπορούμε να σταματήσουμε τον Μέσι»

bet365

Την αισιοδοξία του πως η ομάδα του μπορεί να σταματήσει τον Μέσι εξέφρασε ο τεχνικός της Κροατίας Ζλάτκο Ντάλιτς, τονίζοντας ωστόσο πως η Αργεντινή έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές.

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα για τον 4ο όμιλο, με την Κροατία και την Αργεντινή να αναμετρούνται. Όπως είναι λογικό οι Κροάτες εστιάζουν πάνω στον Λιονέλ Μέσι, με τον Ζλάτκο Ντάλιτς να δηλώνει αισιόδοξος πως μπορούν να σταματήσουν τον ηγέτη της Αργεντινής, επισημαίνοντας ωστόσο πως η αντίπαλός τους διαθέτει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά ο Ντάλιτς ανέφερε τα εξής: «Είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου και κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει μόνος του. Όμως με το ομαδικό μας παιχνίδι μπορούμε να το κάνουμε. Θα πρέπει να τον αποκόψουμε από το παιχνίδι της ομάδας του. Όμως η Αργεντινή δεν είναι μόνο Μέσι, έχει πολλούς καλούς παίκτες και δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα να εστιάσουμε μόνο στον Μέσι. Σεβόμαστε τους αντιπάλους, αλλά πάνω από όλους τους ίδιους τους εαυτούς μας και πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα