Ο Ντελ Πιέρο «χειροκροτεί» το Μαρόκο (pic)

Ο Ντελ Πιέρο «χειροκροτεί» το Μαρόκο (pic)

Gazzetta team
Ο Ντελ Πιέρο «χειροκροτεί» το Μαρόκο (pic)

bet365

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο εξέφρασε μέσω Twitter τη στήριξή του στο Μαρόκο, μετά την ήττα από την Πορτογαλία, υποστηρίζοντας πως η εικόνα του στο Mundial δεν είναι τόσο κακή, ώστε να αξίζει το «μηδέν» στη βαθμολογία.

Μετά την ήττα από το Ιράν στην πρεμιέρα και από την Πορτογαλία στη δεύτερη αγωνιστική, οι Μαροκινοί πρέπει να αποδεχθούν πως το Παγκόσμιο Κύπελλο θα ολοκληρωθεί γι' αυτούς στη φάση των ομίλων.

Μετά από δυο αγώνες, οι Αφρικανοί δεν έχουν βαθμό και λένε «αντίο» στη διοργάνωση. Αυτό όμως δεν τους αξίζει, σύμφωνα με τον Άλεξ Ντελ Πιέρο.

Ο «Πιντουρίκιο» εξέφρασε τη γνώμη του στο Twitter, λέγοντας πως η ομάδα του Ερβέ Ρενάρ έχει αγωνιστεί καλά ως τώρα κι έχει πληρώσει την ατυχία της, τόσο στο παιχνίδι με το Ιράν, όσο και με την ομάδα του Σάντος.

«Σκληρός κόσμος για το Μαρόκο. Πρώτα το αστείο με το Ιράν, στη συνέχεια ο Κριστιάνο, που τους τιμωρεί μόλις χαλαρώσουν λίγο την άμυνά τους. Δύο συμπαγή παιχνίδια, οργάνωση και καλό ποδόσφαιρο, αλλά κανένας βαθμός. Κρίμα, άξιζε περισσότερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα