«Άκυρο» από FIFA σε Βραζιλία για τις διαμαρτυρίες για το VAR στο ματς με την Ελβετία

Gazzetta team
«Άκυρο» από FIFA σε Βραζιλία για τις διαμαρτυρίες για το VAR στο ματς με την Ελβετία

bet365

Η Βραζιλία είχε κάνει επίσημη διαμαρτυρία στη FIFA για επανεξέταση της φάσης του γκολ της Ελβετίας, ωστόσο η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα λάθος, αρνούμενη να στείλει τα αρχεία του VAR.

Η Βραζιλία διαμαρτύρεται ότι στο γκολ της ισοφάρισης της Ελβετίας έχει γίνει φάουλ πάνω στο Μιράντα, κάτι το οποίο, όπως θεωρεί η Σελεσάο, θα έπρεπε να είχε υποδειχθεί από το VAR.

Η επίσημη διαμαρτυρία της στη FIFA, όμως, έπεσε στο κενό, καθώς η Ομοσπονδία απάντησε στα παράπονα των Βραζιλιάνων, τονίζοντας πως όλες οι αποφάσεις στην αναμέτρηση με την Ελβετία ήταν σωστές.

Η FIFA αναφέρει πως κάθε αμφισβητούμενη φάση της αναμέτρησης μελετήθηκε από το VAR και πως οι διαμαρτυρίες της Εθνικής Βραζιλίας δεν έχουν βάση.

Επίσης η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αρνήθηκε να κάνει δεκτό το αίτημα της Βραζιλίας που επιθυμούσε να έχει στα χέρια της τα αρχεία του VAR από την αναμέτρηση με τους Ελβετούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα