Με Ρονάλντο, αλλά χωρίς Μέσι η καλύτερη 11αδα της Equipe για την πρώτη αγωνιστική

Gazzetta team
Με Ρονάλντο, αλλά χωρίς Μέσι η καλύτερη 11αδα της Equipe για την πρώτη αγωνιστική

bet365

Η μεγάλη γαλλική εφημερίδα Equipe επέλεξε την καλύτερη ενδεκάδα μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στην καλύτερη ενδεκάδα υπάρχει φυσικά το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο έπειτα από το χατ-τρικ που σημείωσε στο παιχνίδι με την Ισπανία. Ωστόσο, από την ενδεκάδα λείπει ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν κατάφερε να οδηγήσει την Αργεντινή στη νίκη επί της Ισλανδίας, χάνοντας και πέναλτι.

Στην επίθεση, δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο επιλέχθηκε από την Equipe ο Ντιέγο Κόστα, για τα δύο γκολ που σημείωσε απέναντι στην Πορτογαλία, ενώ υπάρχουν τρεις παίκτες του Μεξικό (Σαλσέδο, Βέλα και Λοσάνο) έπειτα από τη μεγάλη επικράτηση επί της Γερμανίας.

Αναλυτικά η καλύτερη ενδεκάδα της Equipe για την πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ αποτελείται από τους: Χάλντορσον, Σαλσέδο, Γοδίν, Κολάροφ, Βέλα, Λοσάνο, Γκολόβιν, Τσερίσεφ, Οσάκο, Ρονάλντο, Ντιέγο Κόστα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα