«Ο Νεϊμάρ θέλει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Gazzetta team
«Ο Νεϊμάρ θέλει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης»

bet365

Νέα δημοσιεύματα για την επιθυμία του Νεϊμάρ να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και να πάρει μεταγραφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης το φετινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, ο Βραζιλιάνος άσος δεν έχει αλλάξει άποψη και εξακολουθεί να θέλει να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ την επόμενη σεζόν.

Ο Νεϊμάρ φέρεται να έχει ενημερώσει την Παρί Σεν Ζερμέν ότι επιθυμεί να φύγει από το Παρίσι και πιέζει για να προχωρήσει η υπόθεσή του στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά το Μουντιάλ.

Μάλιστα και ο πατέρας του παίκτη, ο οποίος μένει στο ίδιο ξενοδοχείο με την αποστολή της Βραζιλίας στη Ρωσία, επιβεβαιώνει ότι ο γιος του θέλει να πάει στη «Βασίλισσα».

Από τη μεριά της η Ρεάλ Μαδρίτης δεν τοποθετείται επίσημα, ωστόσο ήδη οι απαραίτητες κινήσεις έχουν γίνει. Άλλωστε ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε στείλει αρκετές φορές ανθρώπους της ομάδας στη Βραζιλία για να «ψήσουν» τον Νεϊμάρ, όσο αυτός πραγματοποιούσε την αποθεραπεία του.

Είναι γνωστό πως ο Νεϊμάρ αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Πέρεθ, ο οποίος βλέποντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο αβέβαιο για το αν θα παραμείνει στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, μάλλον σκέφτεται τον Νεϊμάρ ως το νέο αστέρι του μαδριλένικου ρόστερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα