Ινιέστα: «Όνειρο το Παγκόσμιο, αλλά κοιτάζουμε το Ιράν»

Ινιέστα: «Όνειρο το Παγκόσμιο, αλλά κοιτάζουμε το Ιράν»

Gazzetta team
Ινιέστα: «Όνειρο το Παγκόσμιο, αλλά κοιτάζουμε το Ιράν»

bet365

Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ο μεγάλος στόχος για την Ισπανία με τον Αντρές Ινιέστα να τονίζει πως αυτό που κοιτάζουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι μόνο το ματς με το Ιράν.

Αρχικά ο για χρόνια αρχηγός της Μπαρτσελόνα μίλησε για την απομάκρυνση Λοπετέγκι αναφέροντας τα εξής: «Ήταν μια στιγμή που θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας, δεν ήταν άνετη για κανέναν, αλλά πλέον είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που έχουμε μπροστά μας. Η πεποίθησή μας για το τι κάναμε και το τι θα κάνουμε είναι αυτό που πρέπει να επικεντρωθούμε. Ο αγώνας με την Πορτογαλία δεν ήταν εύκολος και η ομάδα μας έδειξε ότι γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνει.»

Για τον αγώνα με το Ιράν: «Δεν πρέπει να μείνουμε στο παιχνίδι με την Πορτογαλία. Πρέπει να συνεχίσουμε, το Ιράν δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά αν κερδίσουμε θα είμαστε σε πολύ καλή θέση».

Για την άμυνα των Ισπανών και τα τρία γκολ που δέχτηκαν απέναντι στην Πορτογαλία: «Έχουμε καλή άμυνα, πρέπει να δουλέψει όλη η ομάδα για να βρούμε ισορροπία και έχουμε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.»

Για τους στόχους της Εθνικής: «Είναι ένα όνειρο να κερδίσουμε πάλι το Παγκόσμιο Κύπελλο, γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε σε μικρότερους στόχους και στο παιχνίδι εναντίον του Ιράν».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα