Βραζιλία - Ελβετία 1-1

Gazzetta team
Βραζιλία - Ελβετία 1-1

bet365

Η Βραζιλία δεν είχε ρυθμό, φαντασία και στην πρεμιέρα με την Ελβετία ήταν απογοητευτική. Το 1-1 βάζει... φωτιά στον όμιλο!

Η πρεμιέρα δεν είχε... σάμπα για τη Σελεσάο, η οποία χωρίς ρυθμό έμεινε στο 1-1 με την Ελβετία! Η ομάδα του Τιτέ έμεινε στις καλές εμφανίσεις των φιλικών, δημιουργικά δεν έπεισε, ενώ πλήρωσε γι ακόμα μια φορά τα αμυντικά της κενά. Ηταν το 6ο διαδοχικό γκολ που δέχθηκε σε Παγκόσμιο Κύπελλο, το χειρότερό της σερί! Μπορεί ο Νεϊμάρ να κέρδισε δέκα φάουλ, κάτι που είχε να συμβεί από το 1998 και τον Σίρερ, ωστόσο ο Βραζιλιάνος σταρ δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά.

Η Σελεσάο μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε ασφυκτικά και στο 11' είχε την πρώτη καλή ευκαιρία, αλλά το πλασέ του πέρασε μόλις άουτ. Στο 20ο λεπτό ήρθε το γκολ για την ομάδα του Τιτέ. Η μπάλα στρώθηκε στον Κουτίνιο, ο οποίος έξω από την περιοχή με σουτάρα πέτυχε το 1-0. Ο ρυθμός έπεσε, η Ελβετία κυκλοφορούσε τη μπάλα, αλλά χωρίς να βρει διαδρόμους για την αντίπαλη εστία. Βέβαια, ούτε και η Σελεσάο μπορούσε να δημιουργήσει και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η καλύτερη φάση μετά το γκολ ήρθε στο 45' από στημένη φάση, αλλά η κεφαλιά του Σίλβα κατέληξε άουτ.

Χειρότερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί ο Τιτέ, αφού στο 50' η Ελβετία έφερε το ματς στα ίσα. Από εκτέλεση κόρνερ, ο Ζούμπερ χωρίς πίεσε κατάφερε να πετύχει το 1-1 με κεφαλιά. Η είσοδος του Αουγκούστο έκανε πιο επιθετική τη Σελεσάο, αλλά και πάλι υπήρχε πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι. Στο 70' ο Κουτίνιο προσπάθησε να απειλήσει, αλλά το τελείωμα ήταν κακό και χάθηκε η ευκαιρία. Τρία λεπτά αργότερα οι Βραζιλιάνοι ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Ζεσούς, αλλά ο Σέζαρ Ράμος δεν ειδοποιήθηκε ποτέ από το... VAR! Η πίεση της Σελεσάο έγινε έντονη στο τελευταίο δεκάλεπτο μετά και την είσοδο του Φριμίνο, αλλά ο φορ της Λίβερπουλ και ο Μιράντα δεν μπόρεσαν να πετύχουν ποτέ το πολυπόθητο τέρμα.

Βραζιλία (Τίτε): Άλισον, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Κασεμίρο (60΄ Φερναντίνιο), Ζεσούς (79΄ Φιρμίνο), Νεϊμάρ, Κουτίνιο, Μαρσέλο, Ντανίλο, Παουλίνιο (67΄ Ρενάτο Αουγκούστο), Γουίλιαν

Ελβετία (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Σόμερ, Λιχτστάινερ (87΄ Λανγκ), Ακάνζι, Σεφέροβιτς (80΄ Εμπολό), Τσάκα, Μπεχράμι (71΄ Ζακαρία), Ροντρίγκες, Ζούμπερ, Τζεμάιλι, Σάαρ, Σακίρι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα