H Γαλατάσαραϊ «βλέπει» Ουάρντα, ο ΠΑΟΚ περιμένει... (pic)

H Γαλατάσαραϊ «βλέπει» Ουάρντα, ο ΠΑΟΚ περιμένει... (pic)

H Γαλατάσαραϊ «βλέπει» Ουάρντα, ο ΠΑΟΚ περιμένει... (pic)

bet365

Ο Αιγύπτιος εξτρέμ του ΠΑΟΚ τα πήγε καλά στην πρεμιέρα του Μουντιάλ και οι «ασπρόμαυροι» δε θα πουν «όχι» σε μια συμφέρουσα οικονομικά πρόταση πώλησης του.

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο το όνομα του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ είναι στην ατζέντα των ανθρώπων-σκάουτερ, που παρακολουθούν από κοντά τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, για λογαριασμό της Γαλατάσαραϊ.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Οι πρωταθλητές Τουρκίας κοιτάζουν τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών της εθνικής Αιγύπτου, αυτή του τερματοφύλακα Μοχάμεντ Ελ Σεναουί (άλλωστε η Γαλατά ψάχνει γκολκίπερ εξ ου και το ενδιαφέρον που υπήρξε για τον Πασχαλάκη του ΠΑΟΚ) και των δύο μεσοεπιθετικών, Μαρουάν Μόχσεν και Αμρ Ουάρντα.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μπουν στη διαδικασία συζητήσεων για το μέλλον του Αμρ Ουάρντα, καθώς στην Τούμπα έχει αποφασιστεί ότι ο Αιγύπτιος είναι προς πώληση μ’ ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.

Αν συνεχίσει να πατάει χορτάρι στα γήπεδα της Ρωσίας δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέες προτάσεις, αλλά και η τιμή του να ανέβει ακόμη περισσότερο στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα