Είναι επιβεβαιωμένο: Ο Καντέ είναι... παντού!

Κώστας Ζάλιαρης
Είναι επιβεβαιωμένο: Ο Καντέ είναι... παντού!

bet365

Η τρίτη καλύτερη επίδοση από Γάλλο ποδοσφαιριστή στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν αυτή του Ενγκολό Καντέ, που... έβαλε τα γυαλιά σε όλους τους συμπαίκτες του με τον τρόπο που αγωνίστηκε απέναντι στην Αυστραλία.

Ο χαφ της Τσέλσι, κέρδισε τη μπάλα για την ομάδα του Ντεσάν σε 14 διαφορετικές περιπτώσεις, σταματώντας τις προσπάθειες που ήθελαν να ξεκινήσουν οι «καγκουρό» και επιχειρούσε να βοηθήσει τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Ντεσάν να κάνουν κάτι καλό στο επιθετικό κομμάτι.

Μόνο ο Βινσέν Καντελά, το 2002 απέναντι στη Δανία και ο Ερίκ Αμπιντάλ κόντρα στην Ιταλία το 2006 είχαν κερδίσει περισσότερες φορές τη μπάλα από αντίπαλο (15), όσον αφορά στους «τρικολόρ», με την επίδοση του Καντέ να γίνεται η τρίτη καλύτερη από Γάλλο, από το Μουντιάλ του 1966!

Με 100% επιτυχία στις ντρίμπλες του, με 93% επιτυχημένες μεταβιβάσεις (55 πάσες), με 5 επιτυχημένες μονομαχίες με αντίπαλο, με 4 σωστές απομακρύνσεις της μπάλας, με 3 τάκλιν, με 3 σωστές μακρινές μπαλιές και δίχως να έχει χάσει τη θέση του σε καμία στιγμή του αγώνα με την Αυστραλία, ο Ενγκολό Καντέ πήρε... 10'!

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα