Παίζει με Ουρουγουάη ο Σαλάχ

Gazzetta team
Παίζει με Ουρουγουάη ο Σαλάχ

bet365

Ο τεχνικός της Εθνικής Αιγύπτου, Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανέφερε πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα είναι διαθέσιμος για το αυριανό παιχνίδι με την Ουρουγουάη καθώς έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον ώμο.

Ο αγώνας δρόμου που έκανε ο Μοχάμεντ Σαλάχ για να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο μετά τον τραυματισμό του στον ώμο στον τελικό του Champions League έφερε αποτελέσματα. Κι αυτό γιατί ο Αιγύπτιος άσος είναι πλέον έτοιμος για την πρεμιέρα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του με αντίπαλο την Ουρουγουάη την Παρασκευή.

Ο τεχνικός της Εθνικής Αιγύπτου, Έκτορ Ραούλ Κούπερ στη συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε ότι είναι σχεδόν σίγουρο πως ο Σαλάχ θα παίξει στο ματς της πρώτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου με την Ουρουγουάη, προσθέτοντας πως ο Αιγύπτιος άσος δεν φοβάται τίποτα.

«Μπορώ να πω ότι σχεδόν 100% ο Σαλάχ θα παίξει, εκτός κι αν υπάρξει κάποιο απρόοπτο την τελευταία στιγμή. Προσπαθούμε να τον κάνουμε να αισθανθεί άνετα. Οι γιατροί του δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα αγωνιστεί. Τον ξέρω πολύ καλά και δεν φοβάται. Ξέρουμε όλοι ότι παίρνουμε ρίσκο, αλλά δεν μπορούμε να το κρύψουμε», ανέφερε ο Κούπερ, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τα ευχάριστα νέα.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα