Με παιδιά και χωρίς φόβο πριν την πρεμιέρα! (pics)

Θάνος Σαρρής
Με παιδιά και χωρίς φόβο πριν την πρεμιέρα! (pics)

bet365

Δεκάδες χιλιάδες κόσμου στους δρόμους της Μόσχας, αρκετοί εκ των οποίων με τα παιδιά τους, πήραν... τζούρα Μουντιάλ λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα. Αποστολή στη Μόσχα: Θάνος Σαρρής

Η Μόσχα έχει ντυθεί στα χρώματα των ομάδων που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ετοιμάζεται για τη σέντρα της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής γιορτής. Η έναρξη είναι άλλωστε σε μόλις λίγες ώρες από τώρα με τη Ρωσία να υποδέχεται τη Σαουδική Αραβία στο Λουζνίκι.

Όπως και τις προηγούμενες μέρες στη ρωσική πρωτεύουσα, έτσι και σήμερα από το πρωί, δεκάδες χιλιάδες κόσμου έκαναν τη βόλτα τους στους δρόμους, φορώντας φανέλες των Εθνικών τους ομάδων και δίνοντας χρώμα Μουντιάλ.

Αρκετοί από αυτούς κυκλοφορούσαν μαζί με τα παιδιά τους, χωρίς να υπάρχει φυσικά κανένας απολύτως φόβος, καθώς όλα κυλούν ήρεμα και όμορφα με ανθρώπους από κάθε γωνιά του πλανήτη να μπαίνουν σε κλίμα Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η παρουσία των Λατινοαμερικάνων είναι μεγάλη και σήμερα στη ρωσική πρωτεύουσα, ενώ Ρώσοι και Σαουδάραβες βγάζουν φωτογραφίες, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική ατμόσφαιρα που υπάρχει μερικές ώρες πριν τη σέντρα.

Η Κόκκινη Πλατεία έχει κλείσει για λόγους ασφαλείας, ωστόσο η παρουσία της αστυνομίας είναι πολύ διακριτική. Άλλωστε δεν έχει συμβεί το παραμικρό που θα μπορούσε να χαλάσει αυτό το γιορτινό κλίμα που υπάρχει...

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα