Πρίγιοβιτς: «Τεράστιο το κίνητρο μου για το ματς με την Ελβετία»

Πρίγιοβιτς: «Τεράστιο το κίνητρο μου για το ματς με την Ελβετία»

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται με την εθνική ομάδα της Σερβίας στη Ρωσία και περιμένει πως και πως τον αγώνα των «αετών» κόντρα στην Ελβετία. Ένα ξεχωριστό ματς για τον φορ του ΠΑΟΚ!

Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ στη σημερινή συνάντησή του με τους δημοσιογράφους παραδέχθηκε ότι έχει «ένα μεγαλύτερο κίνητρο για το ματς με την Ελβετία», εκεί όπου γεννήθηκε και έχει φορέσει τη φανέλα των μικρών εθνικών ομάδων της χώρας πριν επιλέξει οριστικά να αγωνιστεί με την Σερβία.

«Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι κόντρα στην Ελβετία, δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει πιο μεγάλο κίνητρο από μένα στον κόσμο. Εχω πολλούς φίλους στην Ελβετία και θα ήθελα να κερδίσω... Έπαιξα γι 'αυτούς και θα είναι ένα περίεργο συναίσθημα. Πάμε να κερδίσουμε», είπε ο Πρίγιοβιτς στην συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Σβελτογκόρισκου, τη βάση της εθνικής Σερβίας στη Ρωσία.

Ο φορ του ΠΑΟΚ πρόσθεσε ότι γνωρίζει προσωπικά πολλούς ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται αυτή την στιγμή στην ελβετική ομάδα, όπως ο Μίκαελ Λανγκ, ο Στέβεν Ζούμπερ και άλλοι.

«Στην Ελβετία υπάρχουν πολλοί άνθρωποι από τις χώρες των Βλακανίων που ζουν εκεί, σχεδόν όλοι τους είναι ταλαντούχοι και δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι ξεχωρίζουν μέσα στους καλύτερους στη χώρα», σημείωσε ο Πρίγιοβιτς.

«Είναι δύσκολο να συγκρίνεις το Παγκόσμιο Κύπελλο με οποιοδήποτε αγώνα, όλα τα ματς είναι ένας τελικός. Μπορεί να μην υπάρχει άλλη ευκαιρία, είναι ένα παιχνίδι, κάθε δευτερόλεπτο είναι σημαντικό και έχουμε πολλούς παίκτες που έχουν παίξει σε τόσο σημαντικούς αγώνες».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα