Ώρα αποφάσεων στην Ισπανία, μιλάει σε συνέντευξη Τύπου ο Λοπετέγκι

Gazzetta team
Ώρα αποφάσεων στην Ισπανία, μιλάει σε συνέντευξη Τύπου ο Λοπετέγκι

bet365

Μεγάλη κινητικότητα στην Ισπανία για τον Χουλέν Λοπετέγκι, ο οποίος θα μιλήσει τελικά στις 12:30 ώρα Ελλάδας σε συνέντευξη Τύπου. Επαφές με τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αλλά και τους Ιέρο και Σέρχιο Ράμος αυτή τη στιγμή.

Η ανακοίνωση του Χουλέν Λοπετέγκι ως νέου τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε... άνω – κάτω την Εθνική Ισπανίας και πλέον όλα είναι ανοικτά καθώς δεν αποκλείεται ο Ισπανός προπονητής να μην βρίσκεται στον πάγκο των Φούριας Ρόχας στο Μουντιάλ!

Αυτή τη στιγμή γίνονται επαφές – κορυφής ανάμεσα στον πρόεδρο της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, τον αθλητικό διευθυντή, Φερνάντο Ιέρο και τους Λοπετέγκι και Σέρχιο Ράμος για το τι πρόκειται να συμβεί.

Η συνέντευξη Τύπου του Λοπετέγκι είχε αρχικά ορισθεί για τις 11:30 ώρα Ελλάδας, ωστόσο όπως έγινε γνωστό πριν λίγο, ο Ισπανός προπονητής θα μιλήσει τελικά στις 12:30. Η καθυστέρηση οφείλεται στις επαφές που λαμβάνουν χώρα τη δεδομένη στιγμή με όλα τα ενδεχόμενα να έχουν πέσει στο τραπέζι και να εξετάζονται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα