Σύνθημα του Άρη και κατά του ΠΑΟΚ ανέβασε ο τερματοφύλακας της Βραζιλίας (vid)

Gazzetta team
Σύνθημα του Άρη και κατά του ΠΑΟΚ ανέβασε ο τερματοφύλακας της Βραζιλίας (vid)

bet365

Σύνθημα των φίλων του 'Άρη που βρίζουν αυτούς του ΠΑΟΚ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο τερματοφύλακας της Εθνικής Βραζιλίας Έντερσον Μοράες.

Σε τρεις μέρες αρχίζει το Μουντιάλ και ο τερματοφύλακας της Εθνικής Βραζιλίας Έντερσον Μοράες θέλοντας να αναφερθεί στην παρουσία του στα γήπεδα της Ρωσίας έκανε επική γκάφα. Συγκεκριμένα ανέβασε στο instagram ένα βίντεο όπου αρχικά ήταν αυτός με την μορφή του σε κόμικ φορώντας τα χρώματα της Εθνικής του. Μέχρι εδώ καλά και ακόμα καλύτερα όταν στο μήνυμά του αναφέρει: «Σε ευχαριστώ Κύριε για αυτή τη στιγμή που έδωσες στη ζωή και στην οικογένειά μου και για την ευκαιρία για να ζήσω αυτό το συναίσθημα εκεί που γεννήθηκα και μεγάλωσα, εκεί όπου έχω πολλούς φίλους».

Ωστόσο η γκάφα έχει να κάνει με το... ντύσιμο που έχει κάνει ηχητικά στο βίντεο, καθώς έχει διαλέξει προφανώς χωρίς να ξέρει τα λόγια, ένα σύνθημα των οπαδών του Άρη που βρίζουν αυτούς του ΠΑΟΚ. Μόλις έγινε γνωστό πολλοί ήταν αυτοί που του την είπαν, ενώ οι φίλοι των... κιτρίνων του ζητάνε να αφήσει την Σίτι και να έρθει στην Ελλάδα και το «Κλεάνθης Βικελίδης»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα