Πογκμπά: «Δεν κριτικάρεις τον Μέσι όταν περπατάει, δεν θα μου πείτε πως να παίζω»

Πογκμπά: «Δεν κριτικάρεις τον Μέσι όταν περπατάει, δεν θα μου πείτε πως να παίζω»

Πογκμπά: «Δεν κριτικάρεις τον Μέσι όταν περπατάει, δεν θα μου πείτε πως να παίζω»

bet365

Ο Πολ Πογκμπά εμφανίστηκε συνειδητοποιημένος, ξέρει πολύ καλά ότι δεν είναι δυνατόν να τον αγαπούν όλοι, δεν δέχεται την άποψη κανενός για το πώς θα παίζει και περνάει στην αντεπίθεση σχετικά με τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του μετά το φιλικό με την Ιταλία.

Σημειώθηκε γκολ με πέναλτι στον αγώνα Ρωσία - Τουρκία; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Πολ Πογκμπά αποδοκιμάστηκε από τους Γάλλους στο φιλικό με την Ιταλία κι ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σήκωσε το γάντι απατώντας στους επικριτές του.

Συγκεκριμένα είπε στο «France Football»:

«Πάντα είμαι έτσι. Όταν κερδίζω, κερδίζω παίζοντας έτσι. Αυτό είναι το στιλ παιχνιδιού μου.

Δεν πρόκειται να κριτικάρεις τον Μέσι όταν περπατάει. Αν σκοράρει τρία γκολ, θα πεις "Α, αλλά περπατούσε στο γήπεδο"; Όχι. Δεν μπορείς να μου πεις πώς θα παίξω.

Αν είμαι εδώ σήμερα, είναι επειδή είμαι όπως είμαι. Κανείς δεν μπορεί να μου πει πως θα συμπεριφερθώ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρό μου, αυτό είναι όλο.

Στον κόσμο μπορεί να αρέσει, μπορεί και όχι. Δεν πρόκειται να ζω με το τι σκέφτεται ο κόσμος. Παίζω ποδόσφαιρο, κάνω αυτό που μου αρέσει. Οι συγγενείς μου με στηρίζουν, αυτοί είναι πιο σημαντικοί.

Δεν μπορούμε να τους αγαπάμε όλους και να αγαπιόμαστε απ' όλους. Αυτό θα είναι τέλειο και το τέλειο στον κόσμο δεν υπάρχει. Δεν πρόκειται να επιτεθώ σε κάποιον αν μου πει: "Δεν σ' αγαπώ". Είναι δικαίωμά σου. Δεν πρέπει να με αγαπάς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα