Σαουδική Αραβία – Περού 0-3

Σαουδική Αραβία – Περού 0-3

Gazzetta team
Σαουδική Αραβία – Περού 0-3

bet365

Ο Πάολο Γκερέρο δικαιώθηκε, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και πέτυχε δύο γκολ στη νίκη του Περού με 3-0 επί της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Πάολο Γκερέρο δικαιώθηκε, η τιμωρία του για υπόθεση ντόπινγκ άρθηκε και βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα του Περού για το φιλικό με την Σαουδική Αραβία. Όχι μόνο αυτό, καθώς ο 34χρονος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ στη νίκη της ομάδας του με 3-0!

Ο Καρίγιο ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους Περουβιανούς με... κεραυνό στο 20’, πριν ο Γκερέρο κάνει το 2-0 στο 41’ και το 3-0 στο 64’. Η προετοιμασία του Περού έχει πάει εξαιρετικά και δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει Μουντιάλ, σε αντίθεση με τους Σαουδάραβες, που μετά την καλή εμφάνιση στο φιλικό με την Ιταλία, έδειξαν κακό πρόσωπο.

Σαουδική Αραβία (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλ Μαγιούφ, Αλ Χάρμπι (46’ Αλ Σαχρανί), Μ. Χαουσάουι, Αλ Μπουριάκ, Αλ Μπουλαϊχί, Αλ Φαράζ (46’ Αλ Τζασίμ), Αλ Μογκάβι, Μπαχέμπρι (68’ Αλ Αμπίντ), Αλ Νταουσάρι (61’ Αλ Σαχλάουι), Αλ Μουβαλάντ (77’ Αλ Κουίκμπι), Αλ Χαϊμπάρι

Περού (Ρικάρντο Γκαρέκα): Γκαλέσε, Ράμος, Αντβίκουλα (63’ Κόρσο), Σανταμαρία, Τράουσο (61’ Ακίνο), Γιοτούν, Κουέβα (76’ Πένια), Καρίγιο, Τάπια, Φλόρες (70’ Ουρτάδο), Γκερέρο (65’ Φαρφάν)

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα