Η «πληρωμένη» απάντηση του Πρίγιοβιτς

Η «πληρωμένη» απάντηση του Πρίγιοβιτς

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς επανέλαβε την αγάπη του για την εθνική ομάδα της Σερβίας και απάντησε στις «προκλήσεις» των Ελβετών διεθνών ενόψει της κόντρας τους στα γήπεδα της Ρωσίας.

Στο νέο ολοκαίνουριο στάδιο του Καλίνινγκραντ, Σερβία και Ελβετία θα βρεθούν αντιμέτωπες το βράδυ της 22ας Ιουνίου, σ’ ένα ματς που δεν αποκλείεται να κρίνει κατά πολύ το μέλλον των δύο ομάδων στον 5ο όμιλο, όπου υπάρχει το ξεκάθαρο φαβορί, που λέγεται Βραζιλία.

Μερικές φορές η μοίρα παίζει τα παιχνίδια της, με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να το ξέρει πολύ καλά. Γεννημένος από Σέρβους γονείς στο Σεντ Γκάλεν ο σέντερ-φορ του ΠΑΟΚ, στα πρώτα του βήματα πρόλαβε και φόρεσε τις φανέλες και των δύο εθνικών ομάδων, όμως όταν ήρθε η ώρα να επιλέξει σε ποια εκ των δύο θα συνεχίσει δεν είχε κανένα δίλημμα, ούτε καν σκέφτηκε αν έκανε ή όχι την καλύτερη επιλογή: Σερβία!

«Η επιλογή μου ήταν απλή και ξεκάθαρη από την αρχή. Για μένα, δεν υπήρχε άλλη επιλογή, η καρδιά ήθελε να παίξει μόνο για τη Σερβία. Χαίρομαι για αυτή την απόφαση. Έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα να παίξω με αυτή τη φανέλα», είχε πει σ’ ένα διάλλειμα των υποχρεώσεων του με τον ΠΑΟΚ και αφού πρώτα με δικό του γκολ, τον Οκτώβριο του 2017, είχε οδηγήσει τους «αετούς» στα γήπεδα της Ρωσίας.

Λίγους μήνες μετά η κληρωτίδα της ΦΙΦΑ έφερε την Σερβία και την Ελβετία στον ίδιο όμιλο της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ ο Πρίγιοβιτς έκανε με τον ΠΑΟΚ μια καταπληκτική σεζόν δείχνοντας ότι μπορεί να είναι κι ο βασικός φορ στα γήπεδα της Ρωσίας. Οι Ελβετοί που δεν φημίζονται για τα λεγόμενα «παιχνίδια του μυαλού», ειδικά για περιπτώσεις που αφορούν τα σπορ, άρχισαν να ασχολούνται με τον 28χρονο επιθετικό και από τις Άλπεις να στέλνονται «μηνύματα» (τελευταίος ήταν ο Σερντάν Σακίρι, που επέλεξε την Ελβετία αν και η καταγωγή του είναι από την Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο), με στόχο να επηρεάσουν και να πλήξουν το ηθικό του «Πρίγιο» ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης τη 2η αγωνιστική των ομίλων στις 22 Ιουνίου.

Πώς αντέδρασε ο Σέρβος σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ; «Δεν υπάρχει κανένας παίκτης που να έχει μεγαλύτερο κίνητρο από μένα για αυτόν τον αγώνα και αυτό θα το δουν στο γήπεδο», υποστηρίζει ο Πρίγιοβιτς απαντώντας στο σχετικό ερώτημα.

«Ειλικρινά δεν μου προκαλούν εντύπωση, ούτε κάποια αντίδραση, ακόμη κι οι προκλήσεις αυτές προέρχονται και από κάποιους παίκτες της Ελβετίας», προσθέτει ο επιθετικός του «Δικεφάλου».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα