Προλαβαίνει το Μουντιάλ ο Καρβαχάλ

Προλαβαίνει το Μουντιάλ ο Καρβαχάλ

Gazzetta team
Προλαβαίνει το Μουντιάλ ο Καρβαχάλ

bet365

Ο Ντάνι Καρβαχάλ έχει υποστεί ένα μικρό σπάσιμο έπειτα από τον τραυματισμό του στον τελικό με τη Λίβερπουλ, αλλά όλα δείχνουν ότι θα προλάβει το Μουντιάλ.

Ο Καρβαχάλ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί ένα σπάσιμο στο σημείο που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League.

Πορτογαλία - Τυνησία με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αυτό έβαλε σε μεγάλο κίνδυνο τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ, όμως για την ώρα τα ρεπορτάζ από την Ιβηρική αναφέρουν πως ο Ισπανός μπακ της Ρεάλ μάλλον θα προλάβει να βρίσκεται στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο τεχνικός της Ισπανίας, Χουλέν Λοπετέγι, όπως αναφέρει η Marca, αναμένεται να τον περιμένει για να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του, καθώς το διάστημα της απουσίας του Καρβαχάλ εκτιμάται στις δύο εβδομάδες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα