Μπεργκ: «Όνειρο το Μουντιάλ, εξαιρετικά στον Παναθηναϊκό»

Μπεργκ: «Όνειρο το Μουντιάλ, εξαιρετικά στον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Μπεργκ: «Όνειρο το Μουντιάλ, εξαιρετικά στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και θυμήθηκε το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έρχεται.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Football Channel»:

«Αυτό είναι θετικό. Ήταν μια πολύ καλή σεζόν τόσο στην ομάδα όσο και στην εθνική. Βέβαια κάθε ματς είναι ξεχωριστό αλλά είναι κάτι που πρέπει να το λάβεις υπόψιν ενόψει τον αγώνων που ακολουθούν για το Μουντιάλ. Θεωρώ ότι μπορώ να τα πάω καλά κόντρα στους περισσότερους αντιπάλους».

Φούλαμ - Άστον Βίλα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για την προετοιμασία της Σουηδίας:
«Έγιναν δυο υπέροχες ασκήσεις προχθές και σήμερα είχαμε κάποια όμορφα παιχνίδια οπότε ήταν καλό να ανεβάσουμε την πίεση. Ένιωσα υπέροχα. Τώρα πρέπει να προπονηθούμε καλά, ύστερα υπάρχει λίγη ξεκούραση και μετά θα συγκεντρωθούμε στο ματς με την Δανία».

Είσαι στην καλύτερη φόρμα της καριέρας σου;
«Θεωρώ ότι και στον Παναθηναϊκό τα πήγα εξαιρετικά και σίγουρα είναι πιο εύκολο για τον κόσμο να παρακολουθεί ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και να το βάζει σε σύγκριση με οτιδήποτε άλλο αλλά είναι επίσης ξεκάθαρο ότι υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια στο Champions League. Επίσης είναι φανερό ότι το πόσο υπέροχα νοιώθω στην Εθνική ομάδα τα τελευταία χρόνια αντανακλά και την πολύ καλή περίοδο στη ζωή μου».

Μετά από δεκάδες Ευρωπαϊκά ματς για πρώτη φορά στην καριέρα σου θα παίξεις σε ένα Μουντιάλ. Τι σημαίνει αυτό για σένα;
«Είναι τα πάντα. Κάτι που ονειρευόμουν απ' όταν ήμουν μικρός. Είναι το μεγαλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις και να έχεις την ευκαιρία να νοιώσεις υπέροχα. Την ίδια στιγμή και μόνο που μιλάς για αυτό νιώθεις υπέροχα. Επίσης πρέπει να σκεφτούμε ότι θα παίξουμε τρία παιχνίδια και ίσως ακόμη περισσότερα. Μετά το τέλος της καριέρα μας θα μπορούμε να αναπολούμε αυτές τις στιγμές. Τώρα όμως απλά λες: "Πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που είχαμε ονειρευτεί". Αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στα σωστά πράγματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα