Η γαλλική κυβέρνηση τα... έχωσε στον Ραμπιό, που αρνήθηκε να είναι επιλαχών για το Μουντιάλ

Gazzetta team
Η γαλλική κυβέρνηση τα... έχωσε στον Ραμπιό, που αρνήθηκε να είναι επιλαχών για το Μουντιάλ

bet365

Ο μέσος της Παρί έστειλε γράμμα αποχώρησης από την αναπληρωματική μουντιαλική λίστα του Ντεσάν και ο εκπρόσωπος τύπου της χώρας τον κατηγόρησε για μη πατριωτική συμπεριφορά.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν δημιούργησε μία 11άδα έκτακτης ανάγκης, από την οποία θα μπορεί να πάρει κάποιον στο Μουντιάλ, σε περίπτωση που τραυματιστεί κάποιος από τους 23 που επέλεξε για το τουρνουά. Ωστόσο, προφανώς απογοητευμένος ο Αντριέν Ραμπιό έστειλε ένα γράμμα στην Ομοσπονδία, εξηγώντας ότι δεν ήθελε να βρίσκεται σε αυτή τη λίστα των επιλαχόντων.

Δεν περίμενε βέβαια ότι εκτός από τον Γάλλο εκλέκτορα («έχει κάνει ένα τεράστιο λάθος που θα το βρει μπροστά του»), θα του έκανε επίθεση ακόμα και η γαλλική κυβέρνηση. Ο εκπρόσωπος τύπου, Μπενζαμέν Γκριβό τα... έψαλε στον μέσο της Παρί, θέτοντας το θέμα σε πατριωτικό επίπεδο: «Οταν κάποιος καλείται να υπερασπιστεί τα χρώματα της χώρας, δεν έχει δικαίωμα να το αρνείται και οφείλει να το κάνει απ' οποιοδήποτε πόστο του ζητηθεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα