Μέχρι το 2020 στην Ισπανία ο Λοπετέγκι

Μέχρι το 2020 στην Ισπανία ο Λοπετέγκι

Μέχρι το 2020 στην Ισπανία ο Λοπετέγκι

Η εξαιρετική πορεία της Ισπανίας επιβραβεύτηκε για τον Ζουλέν Λοπετέγκι, ο οποίος ανανέωσε με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία για 2 ακόμα χρόνια και θα μείνει ως το 2020.

Χάκεν – ΑΪΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις 

Στον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας ως το 2020 θα παραμείνει ο Ζυλέ Λοπετέγκι με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας της χώρας να του ανανεώνει για ακόμα δύο χρόνια το συμβόλαιό του, επιβραβεύοντάς τον για τις εξαιρετικές εμφανίσεις της Εθνικής ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Λοπετέγκι ανέφερε σχετικά: «Ελπίζαμε σε αυτή την ανανέωση, γνωρίζουμε πως είναι το ποδόσφαιρο και ήρθε φυσιολογικά και ήμουν έτοιμος γι΄ αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία για την πίστη της προς εμένα και προς την ομάδα. Πηγαίνουμε στο Μουντιάλ με μεγάλη επιθυμία και υπευθυνότητα».

Θυμίζουμε πως στον Μουντιάλ της Ρωσίας η κάτοχος του τίτλου το 2010, βρίσκεται στον 2ο όμιλο του τουρνουά με τις Πορτογαλία, Μαρόκο και Ιράν.

 

Best of internet