Ο Μαραντόνα στο πλευρό του Γκερέρο!

Gazzetta team
Ο Μαραντόνα στο πλευρό του Γκερέρο!

bet365

Δανοί, Αυστραλοί, Γάλλοι και τώρα... Ντιέγκο Μαραντόνα, όλοι τους θέλουν την παρουσία του Πάολο Γκερέρο στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Επειτα την επιστολή των αρχηγών των Εθνικών ομάδων Γαλλίας, Δανίας, Αυστραλίας μέσω της οποίας οι αντίπαλοι του Περού στον όμιλο ζητούν από τη FIFA την αναστολή της ποινής στον Πάολο Γκερέρο (βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης από ένα τσάι που ήπιε, αλλά δεν ήξερες τι περιείχε), ο Περουβιανός βρήκε σύμμαχο στο πλευρό του Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Θέλω να σταθώ δίπλα στον Πάολο Γκερέρο, σε μία τόσο άσχημη στιγμή για τον ίδιο, την οποία έχω περάσει. Ημουν άρρωστος και κανείς δε μου έδειξε οίκτο. Ακόμη και σήμερα υπάρχουν πράγματα που μου θυμίζουν την κατάσταση μου. Κανείς δε μου προσέφερε μία διέξοδο τότε και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει αυτό.

Αν η νέα FIFA καταδικάζει τους παίκτες που κάνουν τον κόσμο χαρούμενο, για ένα λάθος, τότε θα πρέπει να απαλλαχθεί από τα καθήκοντα της. Θα πρέπει να τον βοηθήσουν να αποθεραπευτεί, γιατί πρόκειται για ασθένεια, μια σατανική ασθένεια!

Εχω τελειώσει από τα ναρκωτικά πριν από 14 χρόνια και αν αυτό εξυπηρετεί τον Γκερέρο, το να είσαι δίπλα στα αγαπημένα σου πρόσωπα μπορεί να βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Οι γιατροί της FIFA θα πρέπει να δικαιολογήσουν το μισθό τους και να ενημερώσουν αν κάποιος βρεθεί θετικός ή αρνητικός σε ουσίες, τίποτα παραπάνω. Πιστεύω ότι η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τους 14 μήνες τιμωρίας. Το λέω αυτό γιατί το έζησα. Δε μου είχε κάνει έκπληξη, γιατί τότε κυριαρχούσαν δύο κλέφτες, ο Μπλάτερ και ο Γκροντόνα. Σήμερα, όμως, έχουμε έναν πρόεδρο που μπορεί να καταλάβει τα λόγια μου. Αυτός είναι ο τρόπος και εύχομαι στον Πάολο τα καλύτερο. Ελπίζω να τον δω να αγωνίζεται στη Ρωσία και στέλνω τον χαιρετισμό μου σε όλο το Περού!» τονίζει ο θρύλος της Αργεντινής!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα