O Λιβάια... πλήρωσε την ανώριμη νεανική του συμπεριφορά!

O Λιβάια... πλήρωσε την ανώριμη νεανική του συμπεριφορά!

Gazzetta team
O Λιβάια... πλήρωσε την ανώριμη νεανική του συμπεριφορά!

bet365

Ο Λιβάια έκανε μια σούπερ σεζόν, αλλά οι Κροάτες τονίζουν πως... πληρώνει την ανώριμη συμπεριφορά που είχε πριν πολλά χρόνια.

Οι Κροάτες αποθεώνουν τον Ντάλιτς για την πρόκριση της ομάδας τους στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ωστόσο υπάρχουν και οι φωνές διαμαρτυρίας για τη μη κλήση του Μάρκο Λιβάια στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ αγόρασε τον Λιβάγια, μετά την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Εξαιρετική χρονιά από τον Κροάτη επιθετικό και παρόλα αυτά δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζλάτκο Ντάλιτς για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Ο λόγος; Ενα επεισόδιο που είχε στα νεανικά του χρόνια, αλλά και ο χαρακτήρας του, γεγονός που είχε εμποδίσει προπονητές να εργαστούν μαζί του». Μάλιστα, η ιστοσελίδα «tportal» τονίζει πως Λιβάια είναι πολύ πιθανό να πάρει ευκαιρία στο Nations League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα