Το συγκινητικό μήνυμα του Ντάνι Άλβες για τον τραυματισμό του και τη Βραζιλία (vid)

Gazzetta team
Το συγκινητικό μήνυμα του Ντάνι Άλβες για τον τραυματισμό του και τη Βραζιλία (vid)

bet365

Ο Ντάνι Άλβες μέσα από τα social media έστειλε το δικό του μήνυμα μετά τον τραυματισμό του που θα του στερήσει τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Βραζιλίας.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης που του έστειλε, τονίζοντας ότι πιστεύει στους συμπαίκτες του στην Εθνική, τους οποίους και θα υποστηρίζει βλέποντας τους το καλοκαίρι στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Τότεναμ - Λέστερ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματά σας, την υποστήριξή σας και τις προσευχές σας για μένα. Θα ήθελα να σας πω αν θέλετε να πάρετε κάτι από μένα να είναι η χαρά μου, ο παλμός μου και η τρέλα μου. Ίσως ο εγωισμός μου να είναι λίγο πληγωμένος αυτή τη στιγμή, αλλά η ψυχή μου είναι στον παράδεισο γιατί πάντα προσπαθούσα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Πραγματικά πιστεύω σε αυτό το σύνολο γιατί πάντα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό όταν δουλεύουν μαζί. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Βασικά, τα πάντα είναι καλή ήδη. Δεν θα μπορώ να βοηθήσω μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά θα υποστηρίζω απ' έξω. Ελπίζω να είστε καλά γιατί τα πάω εξαιρετικά. Πιστεύω ότι έτσι θα μπορώ και εγώ να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου», ανέφερε ο Ντάνι Άλβες.

Obrigado!! #foreverGoodCrazy By @tptglobal @playerstribune

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DanialvesD2 My Twitter (@danialves) στις

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα