Οριστικά χωρίς Ζλάταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Σουηδία

Οριστικά χωρίς Ζλάταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Σουηδία

Gazzetta team
Οριστικά χωρίς Ζλάταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Σουηδία

bet365

Η Σουηδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν θα επιστρέψει στην Εθνική και δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το Μουντιάλ.

Άρσεναλ - Ατλέτικο Μαδρίτης και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ράμσεϊ σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στην αναμέτρηση. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Και με τη βούλα τέλος μπήκαν στα όνειρα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να επιστρέψει στην Εθνική Σουηδίας ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ζλάταν είχε εμφανιστεί βέβαιος ότι θα βρισκόταν στα πλάνα του Γιάνε Άντερσον, ωστόσο ο Ομοσπονδιακός τεχνικός πριν από μερικές μέρες είχε αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο.

Με ανακοίνωσή της, η Σουηδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, έκανε γνωστό ότι ο «Ίμπρα» δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού, βάζοντας έτσι με επίσημο τρόπο τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα.

«Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει στο παρελθόν αρνηθεί να παίξει για την Εθνική ομάδα και δεν έχει αλλάξει απόφαση. Μίλησα μαζί του την Τρίτη. Μου είπε ότι δεν έχει αλλάξει την απόφασή του. Συνεπώς δεν θα είναι υποψήφιος για την αποστολή στο Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε ο ιθύνων της Σουηδικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Λαρς Ριχτ.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα