Ο Ζλάταν έφαγε μεγαλοπρεπέστατο... άκυρο για το Μουντιάλ!

Ο Ζλάταν έφαγε μεγαλοπρεπέστατο... άκυρο για το Μουντιάλ!

Ο Ζλάταν έφαγε μεγαλοπρεπέστατο... άκυρο για το Μουντιάλ!

Ξεκάθαρος ο τεχνικός της Εθνικής Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, ο οποίος κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να καλέσει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Πρόσφατα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υποστήριξε πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να επιστρέψει στην Εθνική Σουηδίας και να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού.

Ωστόσο, ο Ζλάταν λογάριαζε χωρίς τον Γιάνε Άντερσον, ο οποίος έριξε ένα μεγαλοπρεπέστατο... άκυρο στον Σουηδό άσο, τονίζοντας με ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν πρόκειται να τον καλέσει από τη στιγμή που απέρριψε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας!

«Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είπε "όχι" στην Εθνική και ότι δεν θα παρέμενε στην ομάδα μετά το Euro και το σεβάστηκα. Αν απορρίψεις την ομάδα δεν νομίζω ότι πρέπει να επιστρέψεις. Θα είναι στο Μουντιάλ όσοι είπαν "ναι" στην ομάδα. Ο Ζλάταν δεν με έχει πάρει τηλέφωνο, αλλά σίγουρα δεν θα βρίσκεται στη λίστα για το Μουντιάλ», ανέφερε ο προπονητής της Εθνικής Σουηδίας.

Best of internet