Τρομερή έμπνευση των Δανών στη φανέλα της Εθνικής! (pic)

Τρομερή έμπνευση των Δανών στη φανέλα της Εθνικής! (pic)

Gazzetta team
Τρομερή έμπνευση των Δανών στη φανέλα της Εθνικής! (pic)

bet365

Με μία ιδιαίτερη εμφάνιση θα αντιμετωπίσει η Εθνική Δανίας την αντίστοιχη της Χιλής απόψε, με τους Δανούς οπαδούς να θέλουν να φορεθεί η συγκεκριμένη εμφάνιση και στο Μουντιάλ.

10% επιστροφή στις απώλειες και 220+ ειδικά στοιχήματα στον αγώνα Αγγλία - Ιταλία! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι Δανοί αν μη τι άλλο είχαν τρομερή έμπνευση όταν σε συνεργασία με την εταιρία hummel που τους ντύνει, αποφάσισαν να δημιουργήσουν την εμφάνιση με την οποία θα αντιμετωπίσουν τη Χιλή το βράδυ της Τρίτης.

Τι ιδιαίτερο θα έχει η εμφάνιση των Δανών; Θα αποτελείται από κομμάτια διάφορων εμφανίσεων της Δανίας από προηγούμενες διοργανώσεις, στις οποίες η Εθνική διακρίθηκε! Όπως στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986, όπου σημείωσε τρεις νίκες στον «όμιλο του θανάτου» με Σκωτία, Ουρουγουάη και Δυτική Γερμανία ή στο Euro του 1992, όπου έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου!

Οι Δανοί οπαδοί είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι από την έμπνευση των σχεδιαστών και της Εθνικής τους ομάδας, ζητώντας η εμφάνιση να διατηρηθεί μέχρι και το Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα